Partyflock

B.I.T.C.H was geweldig, voorverkoop voor 1 februari inmiddels begonnen

 

B.I.T.C.H was geweldig, voorverkoop voor 1 februari inmiddels begonnen

gepubliceerd door , op
B.I.T.C.H. (flyer)
FeestB.I.T.C.H. · The number 1 fetish party
OrganisatieB.I.T.C.H.
LocatieNorth Sea Venue Site
Datumzaterdag 1 februari 2014
WinactieB.I.T.C.H. actie, gesloten
StadZaandam
B.I.T.C.H was weer een groot succes. Een ontzettend mooi gezicht om duizenden mensen als een familie bij elkaar te zien. De organisatie was weer zeer streng aan de deur en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Ook binnen werd er goed opgelet of vrouwen alleen op hun gemak waren. De buitenarea is erg goed bevallen en dat gaat de organisatie zeker vaker doen. Juist omdat het buiten een aangename temperatuur was, was het binnen erg warm. De locatie zuigt buitenlucht naar binnen en mede daarom was het binnen erg warm dit keer. Zelfs de airco op de main area had het zwaar om het koel te houden. Gelukkig hadden de mensen het super naar hun zin en heel veel gingen pas erg laat naar huis of hotel.

Mede doordat dit feest zo snel was uitverkocht is het verstandig om nu al je kaartje te halen voor de volgende editie. Deze editie is 1 februari 2014. Nu al worden heel veel kaarten verkocht. Klik daarom naar door naar Ticketscript om vast je kaart te halen. VIP of normaal.

Op www.crazyland.org staan alle foto 's van het feest. Binnenkort zal ook daar de aftermovie verschijnen. Houd de site dus goed in de gaten.

[dump id=9526][dump id=9527][dump id=9528][dump id=9529][dump id=9530]

6 opmerkingen

Jaaa kaartjes al in de pocket!! ik ben er bij!! maar met wie?? dat staat nog open....­ lol
Hij was weer lekker! (L)
Die chillare moeten ze erin houden (Y) Heerlijk om af en toe ff lekker daar te zitten en te kletsen om vervolgend weer te knallen (H)
laatste aanpassing
Yessss mannetje heeft de vip kaartjes al geregeld
Uitspraak van Airpainter op woensdag 9 oktober 2013 om 14:41:
Was dat?

Ja uhhhhh bedoelde chillarea ;)

:lol:

Klinkt wel als een leuke speelhoek de chillare (H)