Partyflock
 
­ Nederland

Ben jij er volgende week zaterdag ook bij in de Lichtfabriek?

gepubliceerd door , op
Creations
3 september 2013
Nog een week te gaan en dan is het zover... dan opent de sfeervolle Lichtfabriek in Haarlem de deuren voor Creations Deluxe! Zaterdag 12 oktober om 21.30 uur staan de gastvrouwen van Creations klaar om jullie te ontvangen met een heerlijk glas bruisende champagne. Iets later op de avond lopen zij rond met sushi en een fruitkok zorgt constant voor een vers fruitbuffet. Natuurlijk ontbreken ook de ijsjes en snoepjes niet! Dit alles is bij de ticketprijs van 25 euro inbegrepen.

En dat is niet alles! Zoals jullie waarschijnlijk al wel weten, heeft Creations Events een line-up met zeer bijzondere namen...Vato Gonzalez & mc Tjen en de Sick Individuals! Creations Events is erg blij met deze 2 internationale duo's in de line-up!

Graag maakt Creations Events de timetable bekend:



Sexy danseressen, een prachtige lasershow en special effects maken het helemaal compleet! Daarnaast is er voldoende zitruimte om ook lekker even bij te komen van het dansen.

Hou je van een luxe feest met een heerlijke sfeer op een prachtige locatie? Dan mag je Creations Deluxe echt niet missen! Haal dus snel nog je tickets voor je te laat bent!

Tickets à 25 euro: koop tickets, See Dance en via alle Primera winkels
Prijs inclusief welkomstchampagne, sushi, fruitbuffet, ijs, snoep en gratis parkeren en gratis toilet.
Je voelt je helemaal VIP!

4 opmerkingen

 
"Ben jij er volgende week zaterdag ook bij in de Lichtfabriek?"

Nee
Echt wel!
Ik ben er wel bij,..
Waar is dit feestje,... Daar is dat feestje,.
Always looking for the good vibe!!
Tot zaterdag.
Ik heb vanmorgen een knaller achter op mijn auto gekregen op de A1; moet morgen maar afwachten of de pijn verergerd maar wil niet met mijn kaartjes zitten. 2 voor 40 euries mail me: cpatandin@hotmail.com. Het zijn e-ticktets