Partyflock
 
­

Club NYX viert haar eerste verjaardag

anoniem gepubliceerd op
afbeelding Club NYX viert haar eerste verjaardag
FeestSandwich · 1 year anniversary weekend
Datumvrijdag 4 oktober 2013
LocatieNYX Site
Feest3x NYX
Datumzaterdag 5 oktober 2013
Op 4 oktober vorig jaar waren ze er eindelijk klaar voor om vol trots de lang verwachte Club NYX in de Amsterdamse Reguliersdwarsstraat aan de wereld te openbaren. Er werd die dag een club geïntroduceerd waar uitgaan simpelweg leuk moest zijn, zonder pretentie en arrogantie; een plek waar iedereen zich welkom en thuis zou voelen en waar herkenning en verrassing hand in hand konden gaan.

Club NYX heeft zich in het afgelopen jaar weten te profileren als een serieuze aanvulling op de Amsterdamse uitgaansscene door middel van afwisselende concepten en samenwerkingen (Sjaniekwa met Ghettofab, Circus Side Show, Totally, Vieze meid, Orthogon Wolf, SFFRMKRS en The Eclectic Eleven om er maar een paar te noemen) en onverwachte performances van internationale artiesten (zoals Amanda Lepore, Cazwell, Zebra Katz, Brooke Candy en Rupaul's Drag Race sterren Sharon Needles, Alaska Thunderfuck en Jinkx Monsoon) en spraakmakende artiesten van eigen bodem (zoals Phalerieau, Egbert-Jan Weeber, Geza Weisz, Fajah Lourens en Sjeazy Pearl).

Maar waar ze het trotst op zijn, is dat er in ons mooie, unieke wereldstadje wel degelijk ruimte bleek te zijn voor een club waar het niet uitmaakt op wie je valt, wat je draagt of waar je vandaan komt. Club NYX is zoals gehoopt een plek geworden waar homo, hetero, traf en trans hand in hand door één deur gaan; een club met een eigen, onvergelijkbaar karakter; een club vol diversiteit en creativiteit.

Op 4 en 5 oktober aanstaande vieren ze samen met de trouwe gasten en collega's niet alleen het succes van het afgelopen jaar, maar vooral de mooie jaren die nog staan te wachten. Time flies when you're having fun!


Vrijdag 4 oktober (23.00-05.00): Sandwich

Zaterdag 5 oktober (23.00-09.00): 3xNYX till 9AM

1 opmerking