Partyflock
 

Crazyland 2 november nu al uitverkocht en laatste info en timetable B.I.T.C.H

gepubliceerd door , op
Crazyland van 2 november is geheel uitverkocht. Vijf weken van te voren kun je al geen kaarten meer kopen. De feesten van de organisatie gaan steeds sneller uitverkocht. Daarom wijzen ze jullie erop dat ook voor Booming Sexy New Year in de Hemkade de kaarten weer ontzettend hard gaan. Dus wees gewaarschuwd als je verzekerd wilt zijn van het leukste nieuwjaarsfeest! De eary bird is net uitverkocht en als je normale of VIP kaarten wilt kopen, ga je naar [presale element=party id=252884 type=ticketscript], Paylogic of natuurlijk bij Primera.

Timetable B.I.T.C.H.

[dump id=9498][dump id=9499][dump id=9500][dump id=9449]

B.I.T.C.H wordt weer een heerlijk feest aanstaande zaterdag. Aan alles wordt gedacht. Extra veel speelruimte wordt gecreëerd, omdat er een grote tent bij aangebouwd is. De hele week wordt er gigantisch veel werk verricht door het hele opbouwteam om alle decoratie neer te zetten en ervoor te zorgen dat de Hemkade wordt omgetoverd tot een waar speelparadijs. Vergeet niet alle zalen te bekijken. Kom ook langs bij de Slave for Passion zaal of The Clinic zaal. Of een van de speelruimtes of de tent langs de zijkant van de locatie. Voor de rookruimte heeft de organisatie iets verrassend en fris. Wat wel heel belangrijk is om teleurstellingen te voorkomen: de dresscode. De doorbitches zijn streng, maar rechtvaardig. Natuurlijk zijn ze streng op B.I.T.C.H, want de naam van het feest luidt niet voor niets naar deze dames. Als iedereen echt zijn best doet met alle toegestane kleding dan is iedereen blij. Hier nog een aandachtspunt van de doorbitch:

Dresscode: note van de doorbitch:
Zoals jullie inmiddels moeten weten is geen enkele vorm van stof toegestaan op B.I.T.C.H, dus geen gewone stof- geen wetlook- geen lycra- geen gaas- geen visnet en ook geen kant. Hierop wordt streng gecontroleerd.
Toegestaan zijn: latex, rubber-leer-lak/pvc-en metalen outfits.
Twijfel je over je outfit stuur dan een email met (webshop)-link en/of duidelijke foto naar brigittemore@hotmail.com

Omdat er echt veel mensen nu met B.I.T.C.H niet bij kunnen zijn is de voorverkoop al begonnen van de volgende B.I.T.C.H. party in februari 2014. Je kunt je VIP of normale kaart kopen bij Ticketscript. Zorg dat je deze vast in huis hebt! De kaarten gaan steeds harder!

9 opmerkingen

NRG VIBE
Werkzaam bij NRG VIBE
lekkere line up, die van new years vibe hebben we ook zin in
Ik mis de Oldschool Gangsters area......­
Uitspraak van dj ko-c op dinsdag 1 oktober 2013 om 17:10:
crazyland, nooit op bitch

Sorry mijn fout zat ff niet op te letten thanxs
;-)
CU @­ Bitch!! xin in
(k)(k)
Nog 3 nachtjes slapen en dan heerlijk misdragen :D
2 november is toch hardbeatfestival??