Partyflock
 
­ Nederland

Voorverkoop jarig Solar Weekend gestart

gepubliceerd door , op
Solar Weekend 2014 startte de voorverkoop van de eerste tickets op vrijdag 27 september om 11:57 uur precies. Hét creatieve cossoverfestival vindt komend jaar plaats op 31 juli, 1, 2 en 3 augustus. De Early Bird-kaartkopers ontvangen de online Solar Weekend 2013-film, omdat het festival dit jaar zijn tienjarige jubileumeditie viert. Dat maakte organisator Extrema Network zojuist bekend. Het festival is al vier jaar op rij uitverkocht.

Solar Weekend vindt komend jaar voor de tiende keer plaats bij recreatiewater 'De Weerd' in Roermond. Het festival is misschien wel één van de meest creatieve crossoverfestivals van Europa. Solar Weekend staat bekend om de uitgebreide line-up met allerlei verschillende muziekstijlen. Maar Solar is meer dan muziek alleen: een totaalbeleving van hedendaagse kunst, muziek en theater, vier dagen lang.

Sprookje
Solar Weekend werkt jaarlijks met een thema. Dit jaar is dat 'Sprookje met een knipoog'. De organisatie doelt daarmee niet op Sneeuwwitje en Roodkapje, maar juist eigenzinnige, stoere, nog-nooit-eerder-vertelde sprookjes. Het festival daagt creatieven en kunstenaars uit om interactieve concepten te bedenken rondom dit thema. Een creatief idee indienen voor Solar Weekend 2014 kan spoedig via www.solarweekend.com.

De allereerste tickets van het festival gaan vrijdagochtend 27 september stipt om 11.57 uur in de online verkoop de festivalwebsite. Solar's Day 3 en 4 Day Holiday Ticket kosten respectievelijk €115,- en €135,- Een weekendticket voor de festivaldagen zaterdag en zondag bedraagt €79,-.

Extrema Network benadrukt de aanwezigheid van malafide ticketaanbieders op de online markt en waarschuwt voor valse en doorgaans veel te dure kaarten. Check op Weetwaarjekoopt.nl waar je je kaarten veilig kunt kopen: www.weetwaarjekoopt.nl/.

7 opmerkingen

waanzin man, amper 6 weken na het festival al je ''Early'' bird voorverkoop starten, wat is het volgende ; je kaartjes voor de eerste 5 jaar vast kopen en vastleggen?
voor zon .....!feest al een jaar van tevoren tickets kopen?! hoeist nou
 
Tickets in the pocket !!!
Slaat inderdaad helemaal nergens op dit :lol:
Zo, dat werd tijd.

Dacht bijna dat het niet door zou gaan. Die kaartverkoop start ook elk jaar later lijkt het wel
Volgend jaar bij de uitgang vast kaartjes voor het jaar erop verkopen. Ook doen btw op de parkeerplaats met parkeer tickets scheelt weer wat rompslomp
 
De reden voor mij om het over de grens te zoeken. Ben echt klaar met het kaarten een half jaar/ jaar van te voren te kopen.