Partyflock
 
­ Nederland

Bonzai Retro 2013

gepubliceerd door , op
Bonzai Retro
25 september 2013
FeestBonzai Retro · The Ultimate Retro Party
Datumzaterdag 23 november 2013
LocatieTrixxo Arena Site
Op zaterdag 23 november zal de Studio @ Trixxo Arena te Hasselt opnieuw getransformeerd worden in een onvergetelijke party uit de nineties. Op grote vraag keert de Bonzai crew immers terug, groter en beter dan ooit, voor een nieuwe, knotsgekke retro party.

Vorig jaar, tijdens een compleet uitverkocht '20 Years Bonzai', ontplofte de zaal, maar dit jaar gaat het dak er volledig af wanneer het Bonzai team samen met een 19-koppige DJ line-up, verspreid over twee zalen, het stof zal doen opwaaien met de beste retro classics van weleer.

De Main Room wordt aangevoerd door de Bonzai All Stars die deze zomer opnieuw een retro stage hostten op het machtige Tomorrowland festival, met daarnaast nog tien namen die tijdens de jaren '90 week in week uit het mooie weer maakten in de Belgische EDM scene, zowel in de discotheken als in de studio en de dance charts. Denk aan namen als DJ Ghost, Yves Deruyter, Bountyhunter, Frank Zolex, Jan Vervloet en Dave Davis.

Nieuw dit jaar is de tweede zaal. In de After Hour Room vind je nog eens acht absolute toppers uit het Belgische nachtleven met Airwave vs Quadran, Marko, Eric Powa B, Tofke en meer. Zij halen alle klassiekers uit de kast voor dat perfecte after hour gevoel van weleer.

De volledige line-up:


Net als vorig jaar gaat er speciale aandacht naar extra's als dansers, lasers, podia, ... zoals op de echte raves in de jaren '90! En voor de geïnteresseerden, zijn er dit jaar voor het eerst gelimiteerde VIP-tickets voor het VIP-deck verkrijgbaar.

Wie voor of na het event in de sfeer wil komen of blijven, schaft zich best de nieuwe compilatie 'Bonzai Retro 2013' aan. Die komt uit op 25 oktober en bevat dit jaar niet minder dan drie cd's. De eerste 'full lenght unedited' digitaal geremasterde tracks voor de mainroom, de tweede met idem dito voor de afterhours room en op cd drie een exclusieve mix van de Bonzai All Stars.

Tijd om de kast open te trekken, dat oude Bonzai T-shirt te zoeken en je klaar te maken voor het grootste retro event van 2013!
Koop je ticket nu bij koop tickets!

8 opmerkingen

Als dat net zo klote wordt als in de Effenaar dit jaar kan je beter thuis blijven.
 
pppffff weeral het zooveelste cdke van bonzai weeral met al die zelfde hitjes wss op :s
wat is er mis met 18 keer op een avond First Rebirth dan O:)
Uitspraak van Harry Nak op donderdag 26 september 2013 om 18:19:
wat is er mis met 18 keer op een avond First Rebirth dan


Helemaal niks!


Uitspraak van verwijderd op donderdag 26 september 2013 om 16:39:
pppffff weeral het zooveelste cdke van bonzai weeral met al die zelfde hitjes wss op


En ze blijven goed. Zeker als ze afgewisseld worden met de rest wat Bonzai heeft uitgebracht
Kan ik bij de free recordshop tickets halen en wat houdt VIP in op dit feest?
mag een oud Club X t shirt ook , heb wel een Bonzai tattoo