Partyflock
 
­ Nederland

Luminosity presents Perfecto Fluoro & Friends

gepubliceerd door , op
Luminosity
8 september 2013
FeestLuminosity · Perfecto Fluoro & Friends
Datumwoensdag 16 oktober 2013
WinactieLuminosity actiegesloten
LocatieWesterUnie Site
De zomer loopt jammer genoeg ten einde, maar de herfst brengt altijd weer een leuk vooruitzicht: het Amsterdam Dance Event! 's Werelds grootste indoor clubfestival en meest toonaangevende elektronische muziekconferentie. Aanleiding voor Luminosity om met een speciale ADE editie te komen om dit event van de toon te voorzien die het verdient.

Luminosity nodigt Perfecto Fluoro deze nacht met trots uit in de Amsterdamse WesterUnie. Het roemruchte en gezaghebbende Engelse label brengt een bijzondere selectie uit hun eigengereide stal van artiesten mee naar de hoofdstad. Paul Oakenfold, Simon Patterson, Neelix, Astrix, John 00 Fleming, Jordan Suckley en Thomas Datt zullen in de WesterUnie area het uiterste van de geluids-, licht- en lasersystemen vragen.

Om het moeilijk te maken staat tegelijkertijd in de WesterLiefde area een knallende mix van gerespecteerde en opkomende namen geprogrammeerd:
Ferry Tayle, Indecent Noise, John Askew, Jorn van Deynhoven, Menno de Jong, Photographer, Rex Mundi en Sean Tyas.



Kaarten zijn nu verkrijgbaar via luminosity-events.nl en [presale element=party id=247518 type=timoco] en kosten 25.- ex fee.