Partyflock
 
­

Tweede ronde tickets [In]cognito nu ook uitverkocht

anoniem gepubliceerd op
Het wordt vaak pas echt interessant wanneer twee verschillende, tegengestelde elementen elkaar ontmoeten. Kruis twee lijnen en er ontstaat een compleet nieuw punt. Laat twee atomen botsen en er komt een ongeëvenaarde hoeveelheid energie vrij. En denk aan de legendarische schilderijen die gemaakt zijn door het combineren van slechts drie primaire kleuren.

Dit is de gedachte achter [In]cognito, een nieuw concept dat wordt gelanceerd tijdens het Amsterdam Dance Event. De naam is een samentrekking van de Latijnse woorden voor het bekende en het onbekende. Maar hij staat net zo goed voor de interactie tussen bijvoorbeeld gevestigde namen en nieuw talent, techno en house en kunst en muziek.

Op 19 oktober opent de Amsterdamse Convention factory om exact 22:00 haar deuren voor de opening van haar enige ADE event dit jaar. Tijdens misschien wel de laatste rave op deze locatie zullen acht DJ's en twee live acts je laten zien dat er nog een hele muzikale wereld te ontdekken valt. De reis gaat van helden als Ben Sims, PLANETARY Assault SYSTEM en Mr. G langs Nederlandse favorieten Darko Esser en Mirella Kroes tot aan opkomende sterren als Doka, Jan van der Lugt en Nathan Surreal. Rond 0700 eindigt de ontdekkingstocht en stromen jullie allemaal hopelijk als wijzere, nieuwsgierigere mensen de wereld in.

What's unknown now might be recognized tomorrow. Be there when it's unveiled.

Get your tickets in time. Early birds and second wave tickets are already sold out!

For tickets visit: weareincognito.­nl en via Ticketscript

1 opmerking

Vette muziek in vette mega locatie. Vorig jaar Chateau editie was echt zwaar baaz! Tickets al paar weken in de pocket. :D