Partyflock
 
­

Final update Kings of Core Festival

anoniem gepubliceerd op
Kings of Core Festival zal zaterdag 31 augustus om 13:00 uur de poorten openen voor een elf uur durende battle waar niemand wordt gespaard. Vier keiharde stages en 45 strijders met onder meer Partyraiser, Promo, Nosferatu, The Outside Agency, DaY-már, Darkraver, Frantic Freak, Radical Redemption, E-Force en Titan. Deze ultieme battle vindt plaats op een magische outdoor locatie die zichzelf tot een van de mooiste mag rekenen van het Noorden, te weten Strandheem Recreatiegebied!

Eindelijk maar toch is er dan een outdoor festival in het Noorden die je met verve voorziet in de hardere stijlen! Het doel van Kings of Core Festival is eenvoudig, het Noorden op de kaart zetten! En dat deze eerste editie direct gaat knallen, dat kan simpelweg niet anders met de onderstaande programmering! Als voorproefje check hieronder de trailer:

Kings of Core Outdoor Festival 2013 - Official TrailerVoordat je Kings of Core Festival bezoekt is het handig bepaalde zaken te weten. Hieronder staan de belangrijkste punten en op de site vindt je de uitgebreide versie.

Tickets
Kaarten zijn nog tot vrijdag 23:00 in de voorverkoop verkrijgbaar voor slechts €25,-
Wil je gegarandeerd aanwezig zijn op Kings of Core Festival, koop dan snel je ticket via www.kingsofcore.nl of [presale element=party id=245274 type=ticketscript].

Vervoer
Auto's kunnen voor €5,- worden geparkeerd. Volg hierbij de aanwijzingen op van de verkeersbegeleiders. Het adres wat je kan instellen op je navigatie is Parkweg 2b, Opende.
Er zullen ook pendelbussen rijden voor slechts 3 euro vanaf Groningen en Leeuwarden. Zie www.kingsofcore.nl/ticketsandtravel/ voor alle vertrektijden en meer informatie.

Kluisjes
Er zijn voldoende kluisjes aanwezig waar je veilig en makkelijk je spullen in kan opbergen. Deze staan in de locatie en kan je huren voor €5,- (plus €5,- borg).

Pinnen
Het is mogelijk om munten met pin te betalen. Hiervoor zijn mobiele pinapparaten aanwezig bij de muntverkoop. Cash geld kan je echter niet pinnen. Zorg dus dat je voldoende contant geld bij je hebt want eten moet je met gewoon geld betalen! Verder is kan je entreekaarten ook gewoon met pin betalen.
Let op: Het kan voorkomen dat door overbelasting van het telefoonnetwerk de pin het niet meer doet. De organisatie adviseert daarom dus nogmaals om voldoende contact geld mee te nemen!

Huisregels
Om alles goed, leuk en vooral veilig te laten verlopen gelden er ook huisregels. Zo geldt er bijvoorbeeld een leeftijdsgrens van 18+. Je kan in alle rust de huisregels nalezen op www.kingsofcore.nl en bij de ingang van het evenemententerrein.

Drugs
Ook Kings of Core conformeert zich aan het lokale beleid, te weten zero tolerance.

Check www.KingsofCore.nl voor alle overige informatie, vragen & antwoorden!