Partyflock
 
­ Nederland

Horizon gaat nu écht van start

gepubliceerd door , op
Horizon
5 augustus 2013
Na een lang, heet en lekker overvol festivalseizoen kun je maar beter zo snel mogelijk het nieuwe clubseizoen kickstarten. En zo ontbrandt er op vrijdag 6 september een kersvers clubfeest in de nieuwe Amsterdamse hotspot Doka. Maak kennis met Horizon, een muzikaal onderlegde gathering in Panoramabar-stijl, gericht op de liefhebbers in het nachtleven die deze avond worden verwend met jongens als Massimiliano Pagliara (Robert Johnson) en Discodromo (Internasjonal). Jawel, er gloort iets moois aan de horizon!

Een nieuwe avond in de nieuwste hotspot van de stad. Doka is een pas geopende ruimte aan de Wibautstraat, een zogenaamde 'stand-in voor Canvas op de 7e'. En daar is het goed toeven, een rauwe, intieme locatie die lijkt gemaakt voor het betere danswerk. Dan valt Horizon eigenlijk helemaal op zijn plek, een feest dat op Berliner wijze wilt doorhalen, met housey grooves en disco vibes, altijd met een viezig randje om de boel op gang te houden.

Massimiliano Pagliara is al een goede bekende van de notoire Duitse nachtclub Robert Johnson alsmede de trendy Berlijnse clubavond CockTail d'Amore. Hoog tijd dus om deze Italiaanse dj uit te nodigen voor een Nederlands podiumdebuut. Wat ook geldt voor landgenoot Discodromo, de resident van CockTail d'Amore, die eveneens een aardige disco following in Berlijn heeft opgebouwd en met grote regelmaat in de Panoramabar staan.

De avond wordt gecompleteerd door dj's Jan van der Lugt (KNUS, Trouw) en Horizon-resident Reza Athar. Samen met de visuele tricks van kunstenares Heleen Blanken gaan zij voor een paar fraaie één-tweetjes zorgen.

Kun je al van een veelbelovend feestje spreken? Lijkt er wel op, kekke disco in intieme setting aan de Wibaut, hou die blik op Horizon!

1 opmerking

Veel positieve geluiden gehoord over het feest van C.O.B.R.A hier afgelopen weekend. Het filmpje ziet er ook heel tof uit en aangezien de line-up er niet om liegt verwacht ik een avondje voor in de boeken! Zin in :D