Partyflock
 
­ Nederland

Summer ain't over till Sunset

gepubliceerd door , op
Sunset Festival
29 augustus 2013
Over een paar weken is het weer zover: na een tweede succesvolle editie met maar liefst 16.000 bezoekers is Sunset Festival ook dit jaar de ultieme afsluiter van het festivalseizoen.

Er wordt opnieuw veel aandacht geschonken aan de decoratie van het festival. De Lilse Bergen spreekt met z'n eindeloos groene natuurlijke omgeving, het prachtige strand en het water tot de verbeelding van elke bezoeker. Voor alle hardstyle-liefhebbers hebben ze goed nieuws want de Red Ruins Area is niet alleen open air, maar ook gelegen op het mooie strand langs het water. Wees er dus snel bij en bestel nu je ticket online of bij een van de voorverkooppunten.

Line-up
Green Oasis hosted by Sunset

Chuckie
Martin Garrix
Yves V
The Oddword
Daddy's Groove
Mr. Polska
D-wayne
Good Times Ahead
Roul and Doors
Ronnie Flex
Sem Thomasson
Moonflower
Guy'do
Michael Beltran

Red Ruins hosted by Homebase
Coone
Wildstylez
Mark with a K
Da Tweekaz
Endymion
Donkey Rollers Live
Adaro
Hard Driver Live
Frequencerz
Audiofreq
Code Black
Zany
Atmozfears
Josh & Wesz
The Pitcher Live
Outlander
In-Phase
MC DV8
Bassfighterz

Silver Cove hosted by In Tek we Trust and Those Days
Davoodi
The Viper
Bestien
Danger Hardcore Team (Live)
Dr. Rude
Akyra
MC Chucky
Dark-E
Ronald V
Demon Phunk
Pat B
Def Toys
Rolling Drones Live
Lowriderz
D&A Controllerz
Deviant

Golden Memories hosted by Retro Heroes
Bonzai All Stars
Pat Krimson
Yves Deruyter
Bountyhunter
Nico Parisi
Sven Lanvin
A-Tom-X
Jan
DJ Philip
DJ Davo


Purple Gateway hosted by Girls like DJ's
Timofey & Elektrokid
Mazzletov
Calictric
Remi Guarani
Project K
Stijn VM vs Vinn Nyl
Manuccii
Empraca vs PDC
No Rulez & Lucky
Lazy B
Class Hero
Dj Michel
B C-Rious
SAN75
Sebastian Nova vs Beatswitcher
Ives vs Les Coiffeurs

Minimumleeftijd Sunset Festival
Je moet 16 jaar zijn om binnen te mogen op Sunset Festival. Mensen die geboren zijn in het jaar 1997 en dit jaar nog 16 worden na Sunset Festival mogen ook binnen. Niemand die geboren is in 1998 of later, zelfs vergezeld door een volwassene, mag binnen op Sunset Festival.

In = in & uit = uit
Wie het festivalterrein verlaat, dient een nieuw ticket te kopen om opnieuw binnen te geraken. Bij niet naleving van het huisreglement kan je de toegang definitief geweigerd worden. Opgelet: Tickets worden niet terug betaald! De volgende regel geldt: 'in = in & uit = uit'.

Kluisjes
Er zullen kluisjes aanwezig zijn op het festival terrein waar je al je waardevolle bezittingen in kan leggen. Je betaalt een klein bedrag van € 5 huur en een waarborg van € 5. Wanneer je de sleutel van je kluisje terug brengt krijg je je waarborg terug betaald. Je kan meerdere spullen en kleren in 1 kluisje kwijt dus het is aan te raden om een kluisje te delen met je vrienden. Zorg ervoor dat je een kluisje deelt met iemand dat je vertrouwt, of leg er geen waardevolle spullen in. aandacht: vol = vol

Geldautomaat
Je kan drank – en eetbonnen kopen met de volgende kaarten: Bancontact/Mister Cash – Maestro – Mastercard – Visa.

Officiële merchandise
Op het festival zal er een stand aanwezig zijn waar je de officiële Sunset Festival merchandise kan kopen zoals t-shirts, sweaters, petten, posters en vele andere coole Sunset Festival merchandise en gadgets.

Wees slim en gezond!
De organisatie hoopt op fantastisch zomerweer. Zorg er dus voor dat je zonnebrand gebruikt! Zonnebrand, parfum of deodorant zijn niet toegelaten op het festivalterrein. Op het festivalterrein is er bij alle merchandisestands zonnebrand te verkrijgen.

Nultolerantie
De organisatie hanteert een Nultolerantie beleid op het festivalterrein inzake drugs en agressie. Alle bezoekers die een ticket kopen, verklaren ook akkoord te gaan met het huisreglement.

Bescherm je oren
Oordopjes zijn beschikbaar op het festival terrein aan alle merchandise standen. Je gehoor is een vitaal zintuig, dus zorg ervoor dat je deze beschermt.

Voor meer info check je www.sunsetfestival.be

1 opmerking

heb nog een kaart te koop voor dit festival, 27.50 (+-5 euro goedkoper dan normale prijs+fee)