Partyflock

Crushz viert verjaardag in Highstreet

Crushz viert verjaardag in Highstreet

gepubliceerd door , op
Mieszko Patyk, beter bekend onder zijn hardstyle alias Crushz is 11 september jarig, een verjaardag die niet zomaar voorbij mag gaan. Daarom besloot dit hardstyle talent uit BelgiŽ een paar guests uit te nodigen om dit te vieren. Een birthday crash om u tegen te zeggen!

6 September zal de legendarische discotheek Highstreet, gelegen in het grensplaatsje Hoogstraten, daveren op zijn grondvesten. Met dj's als mister Highstreet himself, Mark with a K, Scantraxx soldier Atmozfears, jumpkoning Pat B en opkomende talenten als Lowriderz en Akyra (live) en natuurlijk de birthday boy himself zal Highstreet van 22.00 tot 06.00 een paradijs zijn voor alle liefhebbers van de hardere stijlen.

De VIPtickets zijn bijna de deur uit, dus wie nog wil genieten van wat extra's kan deze bestellen bij [presale element=party id=251539 type=ticketscript].

Bereikbaarheid
Highstreet, dat ook zeer populair is bij het Nederlandse publiek ligt net over de Nederlandse grens (in BelgiŽ) en is zeer vlot bereikbaar via de E19 Breda-Antwerpen op slechts 20 min rijden van Breda. Bovendien is er voor de rokers een aparte rokersruimte (zowel indoor als outdoor). Tevens is er voor de hongerigen een snackbar indoor.