Partyflock
 
­ Nederland

K!ck festival strijkt neer in Harders Plaza op 28 september

gepubliceerd door , op
Na een fantastisch seizoen in de Bloemendaalse Beachclub Vroeger en dikke feesten in onder andere de Maassilo, strijkt Anyday Events met een geheel nieuw concept neer in één van de mooiste locaties van Nederland: Harders Plaza. De megadiscotheek gooit er een flinke verandering tegenaan en zal per 31 augustus haar deuren openen als Indoor Festival Center.

K!ck Festival is een gloednieuw concept van Anyday Events dat zijn K!ck off zal hebben in Harders Plaza, het zal staan voor een avond van verrassingen en uiteraard kun je een hele dikke line-up verwachten! In maar liefst vijf area's zal je een feest gepresenteerd krijgen dat je niet snel zult vergeten.

In de House Plaza kun je heel de nacht los gaan op de dikste housebeats van dj's als Billy the Kit, Jean, The Darkraver en Outsiders! Ook Di-Rect drummer Jamie Westland zal zijn opwachting maken net als Tony Junior, van wie verwacht wordt dat hij zich binnenkort zal voegen bij de wereldtop!

In de Eclectic Plaza wordt het een gigantisch feest met naast de super line-up een dikke Neon Splash party! Trek je witte shirt aan en kom in de regenboog van Neon kleuren heel de nacht dansen! Phalerieau is één van de grote namen die tijdens dit festival te bewonderen is, en iedereen weet nu dat de heer Zeno achter draaitafels zeker net zo goed is als op tv. Een andere tv persoonlijkheid is rapper Nega, hij treedt de laatste tijd veel op met zijn maatje dj Dash en ook deze twee zijn tijdens K!ck van plan de stage te gaan rocken! Met de grote namen Marvelous K, BIGGI, Smash & Aries, Randy van Velde en Eugenio Ricci is het feest compleet in deze area.

Voor de beste latin en afrohouse kun je terecht in Latin Plaza. In deze tropische area kun je heel de nacht swingen op beats van D-Rashid, Suyano, Ziggy, Quincy Glenn en GoodSick met vocals van Mc Jeany!

Voor de liefhebbers van feestmuziek is het aan de hand in de Feest Plaza waar je tijdens K!ck Festival kan springen op de muziek van DJ René Verkerk, Dj Robbie en het Bartenders Entertainment Team. Dat belooft echt een feest te worden waar de drank rijkelijk zal vloeien!

Ten slotte is er nog de Chill Plaza waar je onder het genot van een drankje en waterpijp helemaal bij kunt komen van het geweld uit de andere zalen. Even wat lounge muziek en je kunt er weer tegenaan.

Kaartjes zijn nu te krijgen voor maar 15 euro en als je snel bent dan kun je zelfs in de early bird voor een bedrag van 12 euro bij dit knalfeest aanwezig zijn.