Partyflock
 
­ Nederland

Strictly Techno dit weekend in Perron

gepubliceerd door , op
Nadat de juli-editie in het teken stond van de samenwerking met de mannen van Strobe, presenteert Strictly Techno in augustus wederom een buitenlandse headliner van formaat: Perc. De brit Ali Wells aka Perc was bijna twee jaar geleden al eens te gast bij Strictly Techno en staat bekend om zijn compromisloze rauwe sound, waarbij hij naast het ongecompliceerde beukwerk het ook niet schuwt om af en toe subtiel de diepte in te gaan en hier of daar wat te flirten met acid. Hij wordt gezien als een van de toonaangevende Britse artiesten die de Engelse techno momenteel weer op de kaart zetten.

Het collectief Diabla Diezco is een project van Mord- en Audio Assault frontman Bas Mooy en de Rotterdamse prins van de duisternis Charlton. Samen draaiden ze in het verleden al meerdere malen in deze samenstelling en werden er 12 inches gereleased op Audio Assault sublabel Arms. Sinds Charlton's terugkeer uit Londen is hij on fire, met support van mannen als Blawan en Surgeon voor zijn nieuwe release op Bas Mooy's label Mord heeft hij momenteel flink de wind in de rug. Sinds kort zijn de mannen weer de studio in gedoken en Strictly Techno is natuurlijk het ideale podium om deze hernieuwde samenwerking weer voor het eerst sinds jaren aan het publiek te presenteren.

Met de vaste back up van resident Flink weet het trouwe Rotterdamse publiek wat ze te wachten staat. Strictly Techno rockt al sinds 1995 de rauwe kelders, massieve bunkers en donkere kerkers van de techno-scene. In de loop der jaren heen brachten ze een constante stroom aan pure techno naar de Maasstad: rammelend, rollend, indringend, diep, beukend en sowieso altijd gericht op de dansvloer.

Met Forkowski als warm up dj gaat de avond sowieso voortvarend van start. Al eerder bewees hij, zowel in Perron als in Waterfront, de Strictly Techno sound perfect aan te voelen, waarbij hij op subtiele wijze de avond opende en het publiek fijntjes de weg wees richting de techno-tornado die naderde.

In de voorverkoop haal je je ticket voor een tientje bij koop tickets.