Partyflock
 
­ Nederland

Final info The Qontinent

gepubliceerd door , op
The Qontinent
15 mei 2013
FeestThe Qontinent · Camping Pre Party
Datumvrijdag 9 augustus 2013
LocatiePuyenbroeck Site
Morgen opent de camping en dan is het een weekend lang feesten tijdens The Qontinent. Lees hier alle informatie die van belang is als je richting het Belgische Wachtebeke afreist!

Festival Uren
Vrijdag 9 augustus 2013, 19h00 – 01h00 (Camping Pre Party)
Zaterdag 10 augustus 2013, 12h00 – 01h00
Zondag 11 augustus 2013, 12h00 – 23h00

Camping Uren
De Camping is dichtbij het festivalterrein.

Camping Check in:
Vrijdag 9 augustus 2013, tussen 15h00 & 22h00
Zaterdag 10 augustus 2013, tussen 10h00 & 22h00
Zondag 11 augustus 2013, tussen 10h00 & 14h00

Camping Check out:
Maandag 12 augustus 2013, tot 14h00

Aandacht: Er zijn geen camping tickets meer verkrijgbaar aan de kassa, je moet online je campingticket bestellen! Voorverkooptickets voor de Camping kan je online bestellen tot vrijdag 9 augustus 10h00.

Minimumleeftijd
De minimumleeftijd voor het festival en de camping is 16. Zorg ervoor dat je een geldig identiteitskaart bij je hebt. Er worden geen uitzonderingen gemaakt!

Veiligheid en Kluisjes
Er zijn kluisjes aanwezig op de camping en het festivalterrein. De huur bedraagt €5. Je kunt een kluisje met twee of drie vrienden delen. De borg bedraagt €5 en deze krijg je terug bij het inleveren van de sleutel. Je kan je kluisje gedurende het hele weekend huren op de camping en het festivalterrein.

Pinnen
Er is een pinautomaat aanwezig vlakbij de camping. Het wordt aangeraden altijd voldoende contant geld mee te nemen naar het festival omdat de pinautomaten afhankelijk zijn van een netwerkverbinding.

Merchandise
Ook dit jaar is er weer exclusieve merchandise te verkrijgen op The Qontinent. Je kunt The Qontinent merchandise en officiële Bass Events/Q-dance merchandise verkrijgen bij de merchandisestand op het festivalterrein.

The Qontinent Compilatie
Dit jaar is gekozen voor vijf ijzersterke artiesten om de officiële vierdelige CD compilatie te mixen. Niemand minder dan de makers van het anthem, Da Tweekaz en Wasted Penguinz, zullen jullie voorzien van een stevige hardstyle mix. Rawstyle held Digital Punk zal je omver blazen met een waanzinnig stevige rawstyle disc.
Voor de jump/tek liefhebbers onder ons zijn het de Transfarmers die de beste jump/tek sounds aan elkaar hebben gemixed. The Viper's mindblowing hardcore mix zal je bloed sneller doen laten stromen. Je kunt de officiële CD online kopen en in alle merchandise stands op The Qontinent. Check de volledige tracklist hier.



Het Weer
Op dit moment zijn de weergoden ons goed gezind en zullen zij ervoor zorgen dat de heilige gronden van The Qontinent mooi groen zijn tegen de tijd dat je op het terrein neerstrijkt voor een 3-daagse pelgrimage. Dit weekend wordt fantastisch, met een zonnetje en temperaturen van maximaal 25C wordt het niet extreem warm, maar let wel op! Je kunt nog altijd verbranden. Dus zorg ervoor dat je zonnebrand gebruikt en je beschermt.

Praktische info Camping
Tentgrootte
De maximum grootte van een 2 persoonstent is 1m40 (breedte) en 2 meter in de lengte.

Toiletten
De toiletten zijn net zoals vorig jaar gratis. Net zoals vorig jaar liggen er houten vloeren onder en rond de toiletten. De toiletten zullen op regelmatige tijdstippen worden schoongemaakt. Wildplassen is ten strengste verboden.

Toegang
De toegang tot de camping kan te allen tijde geweigerd worden. Bepaalde kleding en andere (zichtbare) fysieke uitingen die een expliciete politieke of religieuze overtuiging uiten zijn verboden. Teksten, symbolen, afbeeldingen, gebaren en onbetamelijke uitlatingen die aanleiding geven tot racisme zijn ook ten strengste verboden.

Keep it clean
Het recreatiedomein waar The Qontinent plaatsvindt, is gelegen in een natuurgebied. Daarom wil de organisatie alle bezoekers vragen om zijn/haar steentje bij te dragen om de camping zo schoon mogelijk te houden. De verzamelpunten voor al het vuilnis zullen duidelijk aangegeven zijn. Je vindt zowel op de parkings, camping als het festivalterrein vuilniscontainers. Gelieve deze te gebruiken.

Ieder jaar opnieuw steekt men enorm veel moeite en manpower in het aankleden van de camping site die bijdraagt tot de totaalbelevenis van The Qontinent. Daarom vraagt de organisatie jullie om respect te tonen voor alle decoratie en de omgeving. Personen die zich niet houden aan de regels en deze overtreden worden vriendelijk verzocht om het festivalterrein te verlaten en hen wordt de toegang geweigerd.

Faciliteiten
De volgende faciliteiten zijn aanwezig op de camping:
  • Info point
  • Elektriciteitspunt en info desk (GSM opladen, haar drogen, etc.)
  • De mogelijkheid om 's morgens te genieten van een lekker ontbijt (vers eten)
  • Camping supermarkt (Check: www.tentenzo.be)
  • Gezellige BBQ zone
  • Douches
  • De mogelijkheid tot het kopen van eten en drinken
  • Eerste hulp
  • Kluisjes (vast bedrag)


Huisreglement Camping
Het campinghuisreglement kan je hier nalezen.

Travel info
Met de fiets
Volg de pijlen naar Domein Puyenbroeck en parkeer je fiets voor de ingang. Domein Puyenbroeck in Wachtebeke is goed bereikbaar met de fiets. Volg de fietspijlen richting Puyenbroeck. Aan de ingang van het festivalterrein is een fietsenstalling waar je je fiets veilig achter kunt laten. Het domein ligt tussen de knooppunten 84 en 96 van het fietsknooppuntennetwerk. Klik hier voor een handige fietsrouteplanner.

Bustrips
Vanuit 10 steden in België snel naar The Qontinent en veilig terug naar huis met bustrips
Boek een ticket voor een van de bustrips en het feest kan beginnen! Ze zetten je af vlak voor de ingang van The Qontinent en na het festival brengen ze je veilig thuis. Er zijn 10 mogelijke opstapplaatsen. Boek je trip via http://theqontinent.be/travel

Openbaar vervoer
De rechtstreekse pendelbussen brengen je gratis van en naar het station van Gent-Sint-Pieters. Neem de trein tot in Gent-Sint-Pieters. Bij het busstation aan de voorkant van het station neem je de rechtstreekse pendelbus of bus 76 richting Wachtebeke op perron 15. Bussen lijn 76 stoppen aan het station Gent-Sint-Pieters op perron 15. De gratis pendelbussen naar The Qontinent stoppen aan perron 14. (enkel op vrijdag)

De rechtstreekse pendelbussen brengen je gratis naar The Qontinent. Een ticket is niet nodig!
Op de lijnbussen (lijn 76 richting Wachtebeke) gelden de normale tarieven van De Lijn. Je kan je Lijnkaart, Buzzy Pazz of Omnipas gebruiken. Indien je niet over een abonnement of lijnkaart beschikt, koop dan voor je op de bus stapt een ticket in de Lijnwinkel of aan een van de ticketautomaten van De Lijn.



*gratis rechtstreekse pendelbus
Vrijdag 9 augustus 2013
Vanaf 13:00 vertrekt er aan Gent-Sint-Pieters om het half uur (om:00 en om:30) een bus naar Puyenbroeck. De laatste bus vertrekt aan Gent-Sint-Pieters om 21:30.

Zaterdag 10 en zondag 11 augustus 2013
Bus 76 rijdt volgens de normale dienstregeling. Er is elk uur een bus van Gent-Sint-Pieters naar Wachtebeke (vertrek omstreeks:47). Na afloop van het festival rijden er geen bussen terug naar Gent (laatste bus in Puyenbroeck, zaterdag 20:25, zondag 20:23)!

Maandag 12 augustus 2013
Tussen 8:30 en 15:00 rijden er drie bussen per uur van Puyenbroeck naar Gent-Sint-Pieters. Alle bussen vertrekken om aan parking 1 (hoofdingang).

De rechtstreekse pendelbussen brengen je gratis naar Gent-Sint-Pieters. Een ticket is niet nodig! Op de lijnbussen (lijn 76 richting De Pinte) gelden de normale tarieven van de Lijn.

Een routeplanner voor het openbaar vervoer in België, kan je vinden op www.b-rail.be of www.delijn.be.

Met de auto
Volg de pijlen naar Domein Puyenbroeck. In de buurt van Puyenbroeck volg je de pijlen naar de parkings van de camping of van het festival.
Volg vanaf de snelweg de pijlen naar Domein Puyenbroeck. Zodra je in de buurt komt volg je de pijlen naar het festival:
P Camping: als je op de camping verblijft
P Festival: als je niet op de camping verblijft

Via de E17 (Gent – Antwerpen)
Neem afrit 11 Lochristi/Beervelde. Na de afrit neem je de N449 richting Beervelde. Volg de pijlen naar Puyenbroeck via Beervelde en Zaffelare en vervolgens 'P Camping' of 'P Festival' afhankelijk van je bestemming.

Vanaf de E34 (expresweg Antwerpen-Knokke)
Neem afrit 13 Zelzate-Oost. Sla linksaf aan de kruising en volg de R4 richting Gent. Volg de pijlen naar Puyenbroeck en vervolgens 'P Camping' of 'P Festival' afhankelijk van je bestemming.
Kiss & Ride

Afzetten en ophalen kan enkel op de Kiss & Ride zone
Volg de pijlen naar Domein Puyenbroeck. In de buurt van The Qontinent volg je de pijlen naar de Kiss & Ride. Er is maar 1 Kiss & Ridezone voor het festival én de camping samen!

3 opmerkingen

Beter , goed weer!
Heb er de kriebels van, zoveel zin in 2 dagen compleet los bij hardtechno! :D
Kaarten toch maar verkocht wegens ziekte van ons hondje..... balen!!!
Next time....