Partyflock
 

Line-up Laundry Day compleet

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 7 september opent het grootste wassalon van het land opnieuw haar deuren. Voor het zestiende jaar op rij! Het DJ-festival Laundry Day landt ook dit jaar op festivalterrein Nieuw Zuid in Antwerpen.

55 Nieuwe namen
Na twee reeksen van in totaal tachtig namen met o.a. Dimitri Vegas & Like Mike, Steve Aoki, Laidback Luke en The Opposites, vervolledigt het festival vandaag de line-up met 55 nieuwe namen. De affiche van Laundry Day telt hiermee in totaal zo'n 135 artiesten.

Martin Solveig
Martin Solveig heeft geen introductie meer nodig. De hitmachine uit Frankrijk scoort ook nu weer een zomerknaller met Hey Now, een nieuwe wereldhit in de reeks van Hello, The Night Out, Jealousy en Rejection. Na Summerfestival en Tomorrowland sluit hij zijn Belgische festivalzomer af op de Main Stage van Laundry Day.

Rampage soundsystem
Rampage, het Belgische toonaangevende drum&bass en dubstep concept, maakt zijn doortocht op de DnB stage van Laundry Day. Drum & bass goeroe Murdock laat zich omringen door de beste artiesten voor een uur intensieve drum & bass, dubstep en trap. Wie hij mee uitnodigt op het podium blijft voorlopig nog even een verrassing.

En verder:


De allerlaatste naam zal Laundry Day nog uitdelen aan de winnaar van de DJ contest die georganiseerd werd in samenwerking met muziekplatform vi.be. Dit jaar ging Laundry Day op zoek naar een harddance DJ die het podium zal mogen delen met o.a. Wildstylez, D-Block & S-te-Fan, Isaac en Korsakoff. De winnaar wordt gekozen in de loop van augustus.

Laundryday.be genomineerd in meerdere web-awards
Naar aanleiding van het nieuwe space-thema besloot Laundry Day de meest intergalactische website van het universum te bouwen. En zo geschiedde www.laundryday.be: een interactieve space-ervaring doorheen de Kosmos van Laundry Day. Met resultaat: in juni werd laundryday.be genomineerd in de Awwwards, een platform dat uniek webdesign evalueert en prijst, waar de website mooi eindigde met een Honorable Mention. Momenteel is laundryday.be in de running om website of the day te worden in The Famous Website Awards. Stemmen kan via thefwa.­com.

The saga continues: laundry day goes into space!
Na een Aziatische editie, een circus-editie en een spirituele editie, landt dit jaar the Intergalactic Laundry Empire op terrein Nieuw Zuid in Antwerpen. En dat landen mag je letterlijk nemen: the Intergalactic Laundry Fleet is op missie naar Antwerpen om elke bezoeker de meest waanzinnige space-ervaring te geven. Laundry Day: the saga continues!

Ticketverkoop
De helft van alle tickets zijn al de deur uit. Na drie uitverkochte edities, verwacht de organisatie ook dit jaar een uitverkochte editie neer te zetten met meer dan 60.000 Space Troopers - euh - bezoekers. Haal dus nu zeker je tickets als je erbij wilt zijn op 7 september!