Partyflock
 
­ Nederland

Pendulum met dj-set bij Major League

gepubliceerd door , op
Op 4 oktober heeft de bekendste drum 'n bass organisatie van Nederland het Engelse label Shogun Audio uitgenodigd voor een exclusieve showcase. Op het programma staat onder andere een dj-set van de Australische superact Pendulum. Major League staat al meer dan tien jaar voor drum 'n bass zoals het bedoeld is. Op de Major League feesten in de Melkweg staan internationale top dj's zij aan zij met Nederlands talent.

Shogun Audio, in 2004 opgericht door DJ Friction, is een van de meest indrukwekkende labels van dit moment. Door samen te werken met zowel jonge talenten als gevestigde artiesten is het label uitgegroeid tot een thuisbasis voor tientallen producenten en dj's uit de hele wereld. Speciaal voor deze avond in de Melkweg hebben Shogun Audio en Major League de krachten gebundeld voor een avond top notch drum 'n bass.

Special guest Pendulum is geen onbekende van Major League. Er zijn weinig acts die zo'n grote impact hebben gemaakt op de wereldwijde en Nederlandse drum 'n bass scene. Op 4 oktober staat Pendulum voor het eerst samen op het Melkweg podium met de Shogun Audio artiesten Friction, Rockwell, Proxima en MC's Verse en Linguistics. Support is er van de Major League residents Pamb & Harsh en MC Swift, een van de grootste mc-talenten van Nederland.