Partyflock
 
­ Nederland

Grotesque samen met HeavensGate op Nature One

gepubliceerd door , op
Nature One
21 maart 2013
Komend weekeinde barst in Duitsland het legendarische Nature One Festival los. PT Events is door de heren van HeavensGate uitgenodigd om gezamenlijk de vrijdagavond tot een groot succes te maken. HeavensGate host al jaren een eigen avond op het Festival en na een aantal keer in Nederland te hebben samengewerkt heeft de organisatie besloten de vrijdagavond van nature One met Grotesque te gaan doen!

Het loopt voor PT Events allemaal zeer voorspoedig dit jaar. De ene samenwerking na de ander passeert de revue. Vorige week hoste de organisatie nog een eigen area op het fameuze Electronic Family, komende weekeinde staat het grootste festival van Duitsland in de agenda. 'We proberen ieder jaar weer wat nieuwe dingen uit. Onze doel is om Grotesque zomers op zoveel mogelijk verschillende festivals te laten zien. Deze zomer doen we er vier, waarvan twee nieuwe en twee voor ons reeds bekende festivals: Electronic Family, Nature One, Ultrasonic en Summerlake Outdoor. We staan altijd in voor nieuwe ontwikkelingen en kunnen dus alle kanten op met ons concept, dat maakt dat we op vele diverse festivals terecht kunnen', aldus de heren van PT.

Nature One
Met alleen op de vrijdagavond al 21 stages is Nature One Europa's grootste openluchtmuziekfestival op het gebied van elektronische dansmuziek. Al sinds 1995 vindt het festival tijdens het eerste weekend van augustus plaats op de voormalige Amerikaanse Raketbasis Pydna nabij Kastellaun in de Hunsrück. Het festival biedt tal van muziekgenres en een uniek decor, waarmee de organisatie ieder jaar weer bezoekers uit heel Europa weet aan te trekken.

Line-up HeavensGate invites Grotesque
De line-up en zo ook de timetable voor deze area is inmiddels bekend gemaakt. Check hem hieronder:

20:00 Robert Mint
21.00 Adam Seller
22:00 Sunset
23.00 Corti Organ
00:00 Maarten de Jong
01.00 Alex M.O.R.P.H. B2B Woody van Eyden
02:00 RAM
03.00 Mark Sixma
04:00 Jorn van Deynhoven
05.00 Extravagance SL

Tickets
Wil je dit weekeinde nog iets spannends ondernemen? Wil je een keer iets anders? Kom dan eens kijken op het Nature One Festival. Voor dag- of festivaltickets ga je naar koop tickets

3 opmerkingen

Welkom Grotesque ! Op 1 van de vetste festivals binnen een straal van 500 km van NL.
Waar camping combi festival zkr. al 10 jaar bestaat....
Waar je met je vriendengroep een eigen compacte muziekstage mag opbouwen op die camping.
En waar een uitstekende sfeer is die word overgebracht op het Festival.
Vanaf 2007 tot heden is dit festival voor mij iig. een MustGo !
Volgend jaar editie 20 !
laatste aanpassing
 
word een heerlijk feestje.
 
Goede keuze, Jorn van Deynhoven!