Partyflock
 
­ Nederland

Shinedoe presenteert nieuwe avond Intacto Nights

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 31 augustus lanceert Shinedoe haar nieuwe clubavond in Studio 80. Met Intacto Nights verwelkomt Amsterdam een nieuwe clubavond die gekenmerkt gaat worden door diversiteit, openheid en een organisch karakter. Tijdens Intacto Nights zie je de komende maanden verschillende concepten met artiesten van het eigen Intacto label en gastartiesten en -labels uit binnen- en buitenland.

Na bijna twintig jaar door de wereld reizen en eigen clubavonden hosten als Inmotion in Paradiso, Melkweg en Studio 80, vindt Shinedoe het tijd voor een nieuwe avond in hometown Amsterdam. Een avond waar collega-dj's en nieuwe talenten worden uitgenodigd en artiesten die we zelden zien in het Amsterdamse nachtleven. Intacto Nights wordt een avond voor de echte dancemuziekliefhebbers met een warm en persoonlijk karakter. De muziek wordt gekenmerkt door een mix van techhouse, Chicago, Detroit, house, dub en groovy techno.

Tijdens de eerste editie is Cecille label eigenaar Nick Curly uitgenodigd voor een van zijn kenmerkende rollende Deep House sets. Curly is een van de exponenten van de 'Mannheim Sound' midden jaren 2000 samen met artiesten als SIS, Johnny D en Robert Dietz en stond aan de wieg van de opleving van de hedendaagse deephouse. Met residencies op Richie Hawtin's ENTER, Kehakuma op Ibiza en een album op Defected is Nick Curly afgelopen jaar toegetreden tot de elite van het underground house gilde.

Intacto Nights resident Shinedoe zal prime time achter de decks plaatsnemen voor een van haar kenmerkende sets. Naast haar dj sets is Shinedoe internationaal gelauwerd om haar vele producties, waaronder de hit 'Phunk' op haar eigen Intacto label. Deze charismatische Amsterdamse combineert funky techno met een altijd verrassend palet aan genres van Chicago house tot Detroit techno.

In de achterzaal krijgt het publiek twee local hero's voorgeschoteld. Breakfast Club resident Tommy Kornuijt en Zoë Xenia. Tommy is een graag geziene gast in de Amsterdamse underground scene en creatief brein van het Breakfast Club Collectief. In zijn dj sets wordt het publiek meegenomen langs een breed spectrum van moderne, diepe underground muziek. De bijzondere Zoë Xenia zal ook haar opwachting maken in de achterzaal van Studio 80. Deze veelzijdige Nederlandse artiest heeft de laatste jaren indruk gemaakt met haar releases op o.a. Plastic City en Kling Klong waar ze gebruikt maakt van haar eigen hypnotiserende vocalen. Zoë Xenia is druk bezig met de afronding van haar release met Cari Lekebusch en Intacto Nights is dan ook blij dat ze tijd kon maken voor een van haar fameuze diepe techhouse sets.

Intacto Nights wordt een mooie muzikale afsluiting van de zomer met 'Amsterdam's finest' en Nick Curly, kom vroeg, dans meer!

Voorverkoop:€13 via koop tickets
Deur:€15