Partyflock
 
­ Nederland

Trancefusion · Pure Autumn

gepubliceerd door , op
Trancefusion
11 juli 2013
Heet nieuws: nieuwe namen in de line up – Sunshine live stage!

Paul Oakenfold zal niet optreden tijdens Trancefusion pure autumn: 'Aan alle Trancefusion fans in Tsjechië. – Helaas heb ik een aantal van optredens moeten annuleren als gevolg van de release van mijn nieuwe artiesten-album 'Pop Killer' en de daarbij komende deadlines. Helaas is in dit geval het Trancefusion evenement waar ik eind september op zou treden hier ook onder getroffen. Het spijt me dat ik deze keuze moest maken maar ik hoop samen met Trancefusion zo snel mogelijk een nieuwe datum bekend te kunnen maken. Bedankt en keep it Fluoro'– Was getekend: Paul Oakenfold

Marco V en Judge Jules nieuwe namen in line up
Na de het geannuleerde optreden van Paul Oakenfold is er hard gewerkt om passende vervanging te organiseren en dat is gelukt met twee nieuw namen. Er is een kleine aanpassing gemaakt waardoor een uur vroeger gestart gaat worden. Het feest begint nu om 19 uur en een paar sets zijn licht aangepast om alles zo goed mogelijk plaats te kunnen laten vinden.

De eerste naam die nu toegevoegd is aan de line-up is Nederlandse producent Marco V die een speciale 'producer set' gaat spelen in Praag. Een set met alleen eigen producties en remixen. De tweede naam is de legende uit Engeland die jarenlang onder de top 10 van de beste djs op aarde hoorde en het steeds weer voor elkaar krijgt het publiek tot extase te brengen: Judge Jules.

Sunshine live stage (made in Germany)
Naast deze namen op de mainstage kan je je verheugen op een extra podium in de foyer gepresenteerd door de grootste en bekendste Duitse dance radiozender Sunshine Live. Station djs Charles McThorn en dj Falk zullen dit dynamische en 'sweet sixteen' jaar jonge station vertegenwoordigen en worden ondersteund door een paar legenden in de scene.
Ontdekker en ontwerper van de electronische muziek scene in Duitsland (en in het buitenland) en globetrotter Talla 2XLC zorgt voor pure euforie. Onlangs heeft hij een paar adembenemende tracks uitgebracht: 'Rush Hour' en 'Fracture'. Bereid je voor op beukende beats!
Sinds lange tijd vriend van Talla en eveneens dj en producer die bekend werd door het dragen van excentrieke kleding tijdens zijn sets – waaronder een compleet duikpak – Taucher zal de beste classics spelen. Kippenvel gegarandeerd als hij tracks als 'Ayla' of 'Atlantis' gaat draaien.
Deze beide legenden worden ondersteund door jong talent en producent van vele vette tracks: Cold Blue. Tracks als 'Coconut', 'The Optimist' en 'The Pessimist' werden veel gespeeld door djs als Armin van Buuren, Above & Beyond en vele anderen. Daarnaast was hij mede verantwoordelijk voor de knaller 'Fallen Angel' die hij samen met zijn maatje Dennis Sheperd produceerde. Momenteel werkt hij hard aan zijn debuutalbum waarvan hij zeker een paar tracks zal spelen.

Trancefusion – a deep 'trance-fusion' into the veins of the Czech music scene! You'll be reborn after this unforgettable night!

Tickets zijn verkrijgbaar via koop tickets voor slechts 35 euro.
Je kan eveneens gebruik maken van de gunstige pakketprijs met partner Fusion Hotel!

5 opmerkingen

Uitspraak van DECISIONS op zaterdag 13 juli 2013 om 19:40:
Iets te ver weg :d


Binnen 8 uurtjes kun je in Praag zijn met de auto. De april editie was in ieder geval geniaal, dus het is zeker een overweging waard om m'n verjaardag hier te vieren! :cheer:
Inderdaad prima te doen :) Ik ga in ieder geval mee Chris!
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 3445, 4706, 3071}
Als alternatief kan je tot aan Frankfurt rijden met de trein of auto. Vanuit Frankfurt gaat een bus rijden naar Praag (mits voldoende deelnemers) Voordeel is dat je niet 8 uur hoeft te rijden maar maximaal 3.5 vanuit Nederland.
Bus vertrekt om 7 uur op zaterdagochtend en zal de volgende dag om 15 uur weer in Franfkurt zijn.
Meer informatie rondom dit feest en deze special via mail: wouter@trancefusion.cz