Partyflock
 
­ Nederland

Euphoria · Global take-over latest info

gepubliceerd door , op
Euphoria
23 juli 2013
Aanstaande zaterdag staat 013 Tilburg volledig in het teken van Euphoria's global take-over! Artiesten uit maar liefst negen landen zullen het podium bestijgen en laten horen wat hun unieke hardstyle sound is! Het wordt een nacht gevuld met gevestigde internationale namen & frisse talenten. Alle laatste informatie die je als bezoeker dient te weten, inclusief de timetable, lees je hieronder.

Timetable


Tickets
Tickets voor Euphoria zijn verkrijgbaar via b2s.nl.

Social media
Kun jij niet aanwezig zijn bij Euphoria's global take-over? Houd dan de b2s social media kanalen ([presence element=organization id=5 includename]{aanwezigheid niet begrepen}) goed in gaten, want er wordt de hele nacht live verslag gedaan!

Gebruik de hashtag #Euphoria wanneer je iets over het evenement post op social media en help mee Euphoria trending topic te maken!

Legitimatie
De minimumleeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom altijd een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen Risico loopt op deze grond geweigerd te worden. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.

Garderobe
In 013 is een garderobe aanwezig. Hier kun je jassen en tassen veilig op laten bergen. Zorg ervoor dat je het garderobekaartje niet kwijtraakt!

Camera's
Iedereen mag zijn fototoestel, spiegelreflexcamera of videocamera mee naar binnen nemen. Maak vooral veel mooie foto's en filmpjes en vergeet ze niet met ons te delen via social media! Professionele videoapparatuur is niet toegestaan zonder persaccreditatie.

Roken
013 Tilburg is een horecagelegenheid en daar mag dus niet gerookt worden! Er is wel een speciale rookruimte aanwezig voor diegenen die roken.

Munten & pinnen
In de 013 bevinden zich diverse muntkassa's. Hier is tevens ook de mogelijkheid om te pinnen. Het is helaas niet mogelijk om contant geld op te nemen. Het wordt aangeraden altijd voldoende contant geld mee te nemen, omdat pinautomaten afhankelijk zijn van een stabiele netwerkverbinding.

Pas op met alcohol & drugs
b2s conformeert zich aan het lokale beleid van de politie Tilburg. Dit is 'zero tolerance'. Dat betekend dat geen enkele vorm van geestverruimende middelen (soft- en/of harddrugs) is toegestaan. Wiet of Hasj mag dus ook niet mee naar binnen. Er wordt zorgvuldig gevisiteerd onder toezicht van de politie.

Verdenk je iemand ervan een overdosis drugs te hebben genomen of dat hij/zij te veel alcohol op heeft? Zorg er dan voor dat je meteen iemand van de organisatie, security of EHBO raadpleegt.

Unity
De jongens en meisjes van Unity geven voorlichting over het gebruik van alcohol en drugs. Heb je vragen? Loop dan eens langs hun stand. Ze geven je graag tips als je jezelf niet lekker voelt, maar ga met serieuze klachten meteen door naar de EHBO.

Auto & openbaar vervoer
De 013 is met de auto prima te bereiken en bij de nabij gelegen parkeergarage Tivoli zijn voldoende parkeergelegenheden. Voor een routebeschrijving op maat kijk je op www.routenet.nl. Voor reizigersadvies met het openbaar vervoer kijk je op www.ns.nl of www.9292.nl. Vanaf station Tilburg loop je in tien minuten naar 013.

Website
Voor meer informatie over Euphoria bezoek je de speciale website: www.b2s.nl/Euphoria.

12 opmerkingen

Hebben die artiesten nou zelf niet door hoe kansloos het is allemaal een naam met een z er in te hebben?
Werkzaam bij Strength of Unity
Artiest Faniac
Uitspraak van Too Many Daves op maandag 23 september 2013 om 22:19:
Hebben die artiesten nou zelf niet door hoe kansloos het is allemaal een naam met een z er in te hebben?Faniacvolgen:


Dat is super hip man! :D :P
Uitspraak van Too Many Daves op maandag 23 september 2013 om 22:19:
Hebben die artiesten nou zelf niet door hoe kansloos het is allemaal een naam met een z er in te hebben?

Het is maar waar je je druk om maakt. Draaien en betaald krijgen doen ze toch wel :)
Artiest {SHOWLIST artist 67933, 53820}
het is wel opvallend :) ook veel artiesten die D-...... hebben
je valt meer op als je na correct gespeld is.
Ze hadden het beter Euphoria - The battle of the "Z"s kunnen noemen

Uitspraak van NRG VIBE op maandag 23 september 2013 om 13:19:
Leuke line up


Inderdaad! We gaan er gewoon een skon fiske van maken en dan zullen we eens zien hoe kansloos het is... Hahaha!!
Z of geen z als ze maar knallen ;-)
Ik hoop dat de 013 hun sloopvergunning al heeft aangevraagd !!!!!
Uitspraak van Too Many Daves op maandag 23 september 2013 om 22:19:
Hebben die artiesten nou zelf niet door hoe kansloos het is allemaal een naam met een z er in te hebben?


Zoiets van.. Waar de neuk maak je je eigen druk om..
Al hadden ze allemaal een Q of een B of een J
Uitspraak van TETS!! op vrijdag 27 september 2013 om 09:41:
aar de neuk maak je je eigen druk om..


:lol: