Partyflock
 
­ Nederland

Darkness4life latest info

gepubliceerd door , op
Aanstaande zaterdag zal b2s' hardste concept Darkness4life Factory 010 overnemen! Verdeeld over twee area's zullen alleen de meest duistere beats op het gebied van de hardere stijlen te horen zijn. Een nacht gevuld met het meest explosieve muzikale geweld, één voor de echte liefhebbers dus! De laatste informatie die je dient te weten voordat je naar Factory 010 afreist, inclusief de time table, vind je hieronder.

  • Frenchcore & Terror
  • za 23:00 - 00:30:  Nederland hardcore
  • zo 00:30 - 01:30:  Nederland hardcore, techno
  • zo 01:30 - 03:00:  Nederland hardcore
  • zo 03:00 - 04:00:  Nederland hardcore
  • zo 04:00 - 05:00:  België techno, hardcore
  • zo 05:00 - 06:00:  Nederland hardcore


Tickets
Tickets voor Darkness4life zijn verkrijgbaar via koop tickets en via darkness4life.tickets.b2s.nl.

Social media
Kun jij niet aanwezig zijn bij Darkness4life? Houd dan de b2s social media kanalen ([presence element=organization id=5 includename]{aanwezigheid niet begrepen}) goed in de gaten, want er wordt de hele nacht live verslag gedaan!

Gebruik de hashtag #D4L wanneer je iets over het evenement post op social media en help mee Darkness4life trending topic te maken!

Legitimatie
De minimum leeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom altijd een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.

Lockers
In Factory 010 is er de mogelijkheid tot het huren van kluisjes. De huur bedraagt 6 euro. Je kunt een kluisje met twee of drie vrienden delen. De borg bedraagt €5, - en deze krijg je terug bij het inleveren van de sleutel. Het is mogelijk om tussendoor naar je kluisje te gaan.

Camera's
Iedereen mag zijn fototoestel, spiegelreflexcamera of videocamera mee naar binnen nemen. Maak vooral veel mooie foto's en filmpjes en vergeet ze niet met ons te delen via social media! Professionele videoapparatuur is niet toegestaan zonder persaccreditatie.

Roken
Factory 010 is een horecagelegenheid en daar mag dus niet gerookt worden! Er is wel een speciale rookruimte aanwezig voor diegenen.

Munten & pinnen
In Factory 010 zich diverse muntkassa's. Hier is tevens ook de mogelijkheid om te pinnen. Het is helaas niet mogelijk om contant geld op te nemen. Het wordt aangeraden altijd voldoende contant geld mee te nemen, omdat pinautomaten afhankelijk zijn van een stabiele netwerkverbinding.

Pas op met alcohol & drugs
b2s conformeert zich aan het lokale beleid van de politie Rotterdam. Dit is 'zero tolerance'. Dat betekend dat geen enkele vorm van geestverruimende middelen (soft- en/of harddrugs) is toegestaan. Wiet of Hasj mag dus ook niet mee naar binnen. Er wordt zorgvuldig gevisiteerd onder toezicht van de politie.

Verdenk je iemand ervan een overdosis drugs te hebben genomen of dat hij/zij te veel alcohol op heeft? Zorg er dan voor dat je meteen iemand van de organisatie, security of EHBO raadpleegt.

Openbaar vervoer
Vanaf centraal station Rotterdam rijden er metro's van en naar de Factory 010. Je pakt Metro D of E en stapt uit bij metrostation 'Maashaven'. De Factory 010 is op de tiende verdieping van de Maassilo en ligt hier pal naast. Ook gaan er diverse tramlijnen naar Maashaven. Raadpleeg ns.nl of 9292.nl voor exacte vertrek- en aankomsttijden. Ook kun je bellen met 0900-9292 (0,20 p/m).

Auto & Parkeren
De Factory 010 is per auto uitstekend te bereiken. De locatie is centraal gelegen in het verlengde van de Erasmusbrug op 500 meter vanaf het Nieuwe Luxor theater. Er is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid op de kades rondom de Maashaven.

Website
Voor meer informatie over Darkness4life bezoek je de speciale website: b2s.nl/Darkness4life.

7 opmerkingen

Gvd wil ook, misschien toch kaart verkopen voor perron.
Vette afsluiting. Drokz en daarna TSS!!!
Dat wordt knallen!! De week daarop ook maar ff Hardstyle Maniacs meepakken in amsterdan denk ik zo :D
:woeptidoe: :cheer: