Partyflock
 
­ Nederland

Line-up Mindset 2013 bekend

gepubliceerd door , op
Afgelopen carnavalsperiode werd 'Mindset Outdoor' door bezoekers van Partyflock beoordeeld als beste outdoor-evenement van de regio Midden Brabant. Op zaterdag 19 oktober gaat de organisatie van Mindset de lat nog hoger leggen voor zichzelf! De line-up is dit jaar uitgebreider en vertegenwoordigd meerdere genres. Daarnaast zal het festival op advies van de bezoekers van vorig jaar met een aantal uren worden verlengd. Zo kan iedereen nog langer genieten van de beste Hardstyle en Raw-Hardstyle!

Line-up
Adaro
B-Front
Frequencerz
Radical Redemption vs E-Force
Atmozfears
Bass Modulators
Noisecult
DJ-contest winnaar
MC: Nolz

Tickets
De ticketverkoop zal starten op woensdag 10 juli om 20:00 uur. De eerste 300 bezoekers krijgen een Early Bird korting en betalen slechts €15,- voor hun kaartje. De 'Regular Tickets' zullen €22,50 kosten. De tickets zullen verkrijgbaar zijn via de website van het evenement: www.mindsetfestival.nl.
De minimumleeftijd voor het evenement is 16+.

Pre-party met DJ- Contest
Ook dit jaar zal er een dj-contest worden georganiseerd om talentvolle dj's een kans te geven zichzelf te bewijzen voor een groter publiek. De winnaar van deze contest zal namelijk het eerste uur draaien op Mindset 2013. Nadere informatie over de eisen voor deze contest en de datum waarop deze Pré-party plaats zal vinden volgt later.

Busreizen
Om het voor bezoekers van Mindset 2013 makkelijk te maken worden er ook dit jaar meerdere busreizen worden georganiseerd. De officiële travelpartner, Your Travel Coach, heeft diverse routes met talloze opstapplekken samengesteld. Kijk voor meer info op de website: www.yourtravelcoach.nl

1 opmerking