Partyflock
 
­ Nederland

Grote namen op nieuw indoor trancefestival Elektrolite

gepubliceerd door , op
Elektrolite Festival
12 september 2013
FeestElektrolite Festival · The new indoor trance and progressive experience
Datumzaterdag 2 november 2013
WinactieElektrolite Festival actiegesloten
LocatieECI Cultuurfabriek Site
EBS Events heeft, zoals gezegd, hard gewerkt om een fantastische line-up neer te zetten waar elke stijl binnen het trance en progressive genre uitgebreid wordt vertegenwoordigd. Dat is gelukt. Met gepaste trots lees je hier het eerste deel van de line-up.

Op de Sola Records Mainstage kun je genieten van sets van platenbaas Headstrong, die samen met Aurosonic en Stine Grove zijn dikste platen ten gehore zal brengen. Headliner Andy Moor zal er daarna voor zorgen dat het dak er helemaal afgaat en ook Dennis Sheperd en Genix maken hun opwachting op de Sola Records Arena. Matt Darey zal de avond gepast afsluiten, maar let op, er komen nog meer namen aan voor dit podium!

De Northern Lights stage zal op haar grondvesten doen schudden door de heerlijke beats van Tenishia, die speciaal uit Malta naar Nederland komen voor het Elektrolite Festival. Ook Kyau & Albert komen weer naar Nederland om er een knalfeest van te maken. Be prepared, want voor de Northern Lights stage volgen nog een aantal namen! We kunnen alvast een sneak preview geven voor Fase 2. Dan zal niemand minder dan Ana Criado namelijk live optreden met een hele dikke naam.

Last but not least is er het derde podium. Dit doet qua line-up en formaat niet onder voor de andere areas en is dus niet, zoals op menig ander festival, ondergeschikt aan de rest van de line-up. Above & Beyonds favoriete producer Jaytech maakt hier zijn opwachting. Dat is vrij uniek te noemen, aangezien hij bijna nooit in Nederland draait. Ook Activa komt speciaal uit de U.K. over. Daarnaast staan er nog vele andere namen op de line-up. Deze volgen zodra de early bird tickets zijn uitverkocht.

Tickets zullen vanaf zaterdag 29 juni 12.00 uur te koop zijn via Ticketmaster en voor de échte vroege vogels zijn er 250 kaarten van €23,50 beschikbaar. Deze tickets zijn alleen voor Nederlanders beschikbaar. Daarna is er een wereldwijde early-bird actie met tickets voor €26,50. Zorg dat je hiervan profiteert, aangezien de tickets daarna €32,50 gaan kosten. Voor de échte liefhebber zijn er V.I.P. tickets beschikbaar. Hiermee heb je diverse privileges. Je krijgt toegang tot het V.I.P. Deck in de Northern Lights stage en de Sola Records Mainstage, hebt op deze V.I.P. decks een bar, je hebt een grote kans om een artiest tegen het lijf te lopen op het V.I.P. deck en je hebt nog diverse andere extra's.

Door de internationale line-up verwacht EBS Events dat de tickets snel de deur uit zullen vliegen. Dat komt ook door de geringe capaciteit. Twijfel niet te lang en sluit het festivalseizoen in stijl af op het Elektrolite Festival!

5 opmerkingen

Phase 2 van de line up wordt bekend gemaakt als alle Early Bird tickets verkocht zijn. Verwacht hier nog meer headliners en grote internationale dj's, maar ook local hero's. Wat vinden jullie van de line up tot nu toe?
Heel dik! Wat maakt het uit, ik hoef eens niet 2 uur te reizen voor een trancefeestje! Hulde :respect: Ik zou wel eens even aankloppen bij lokale helden Fisherman&Hawkins uit Venlo.. die mogen hier toch niet ontbreken!
Fantastisch om zoiets een keer of fietsafstand te hebben!
 
Kyau& Albert waaauwww
Om Elektrolite Festival beter toegankelijk te maken, zet EBS Events pendelvervoer in tussen de ECI Cultuurfabriek en NS Station Eindhoven. Vanaf daar kunnen bezoekers uit het noorden des lands, de randstad en alle andere plaatsen buiten Limburg gebruik maken van het nachtnet van NS.
Op aanvraag vindt er ook busvervoer plaats tussen de ECI Cultuurfabriek en de regio Parkstad / Regio Maastricht.
Je kunt gebruik maken van het pendelvervoer voor 8,50€ retour
SPECIAL DEAL:
2x V.I.P. Ticket
2x Busticket retour
€99,95 ex fee
-----------------------------------------
2x Regular Ticket
2x Busticket retour
€74,95 ex fee
Deze combideals zijn alleen te koop via info@ebs-events.nl. De gewone bustickets zullen vanaf vrijdag 05-07-2013 te koop zijn op http://www.ticketmaster.nl/event/elektrolite-tickets/116023
laatste aanpassing