Partyflock
 
­ Nederland

Welke artiest wil jij zien op gloednieuw indoor trancefestival Elektrolite?

gepubliceerd door , op
Elektrolite Festival
12 september 2013
FeestElektrolite Festival · The new indoor trance and progressive experience
Datumzaterdag 2 november 2013
WinactieElektrolite Festival actiegesloten
LocatieECI Cultuurfabriek Site
Het is zover. Eindelijk kan EBS Events met gepaste trots een fantastische eerste editie van het Elektrolite Festival presenteren. Het Elektrolite Festival zal plaatsvinden in de ECI Cultuurfabriek. De ECI Cultuurfabriek is recentelijk volledig opgeknapt maar heeft zijn indrukwekkende industriële stijl behouden. EBS Events zal de drie zalen invullen met perfect licht en geluid, geweldige podia en een indrukwekkende line-up met de beste dj's en producers uit de trance en progressive scene.

Om het unieke karakter van het Elektrolite Festival extra te benadrukken, heeft EBS Events de handen ineen geslagen met diverse wereldberoemde labels om drie fantastische podia te vullen. Zo zal Sola Records, het label van Dj Headstrong, een stage hosten op het Festival. Headstrong zelf zal, samen met Aurosonic een back to back set draaien. Stine Grove zal live vocalen verzorgen. De act is bekend van de hits 'Tears' en 'The Hurt'. Meerdere platen zijn door Armin van Buuren uitgeroepen tot Tune of the Week in de A State of Trance Radio Show. Headstrong heeft een aantal collega dj's uitgenodigd om samen met hem het dak eraf te laten gaan. Welke acts dat zijn wordt in de komende weken bekend gemaakt.

Naast de Sola Stage zijn er uiteraard nog twee podia met een aantal grote trance en progressive dj's. De indrukwekkende mainstage zal voorzien worden van geweldige visuals en een enorme line-up. Dj's van over de hele wereld worden speciaal voor Elektrolite Festival ingevlogen. Zo zijn er acts uit Malta, Canada, Duitsland, Rusland en vele andere landen.

De derde stage, die de naam Northern Lights Stage zal krijgen, biedt platform aan zowel nieuw talent als gevestigde namen. Een groot duo van het Euphonic Label zal hier haar opwachting maken, maar ook dé protegé van Above & Beyond maakt zijn opwachting.

EBS Events heeft een groot deel van de line-up al rond, maar wil het aan de bezoeker overlaten om de laatste namen te kiezen. Graag hoort EBS Events via dit forum welke acts jullie nou graag willen zien op hét nieuwe Indoor Trance Festival van Nederland en de Euregio.

Tickets voor het Elektrolite Festival gaan voor een eerlijke prijs de deur uit. Omdat EBS Events de echte fans als eerste wil bedienen, gaat er een speciale early bird actie van start. De eerste tickets gaan weg voor 23,50 euro en zijn vanaf 1 juli verkrijgbaar. De tweede lading tickets zal de deur uitgaan voor 26,50 euro en daarna gaan de tickets 33,50 euro kosten. Om het festival zijn intieme en toffe sfeer te laten behouden, zijn er maximaal 2.800 tickets beschikbaar, dus twijfel niet te lang en be part of the trance madness. Let op, de Early-bird tickets zijn beperkt beschikbaar!

Meer informatie over tickets, line-up en andere details volgen snel. EBS Events hoopt jullie te mogen verwelkomen en hoopt een aantal goede tips te krijgen om de line-up af te ronden.

22 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 78760, 89725, 91648}
Sherano! Hét opkomende pareltje van de EDM scene.. mark my words!!

http://partyflock.nl/artist/59607:Sherano
www.sheranomusic.com (momenteel onder de vleugels van JOOP en supports van Armada en Tíesto's labels, daarnaast getekend bij o.a. Graygoo records)
laatste aanpassing
DJ Jonno :-)
https://soundcloud.com/djjonno/dj-jonno-j-and-y#play
Artiest {SHOWLIST artist 54842, 33634, 1488}
Fisherman & Hawkins, 4 sure!
DJ Angelique :-)
https://soundcloud.com/angelique-4/angelique-my-way-to-bliss-9
Fisherman & Hawkins
Manuel Le Saux !!!!
Vanavond volgen de eerste namen! Be prepared.
Zo Jonno in de Line Up , geweldig The Best Trance DJ en meer

Yvonne xx
Sophie Sugar. Kan die set van ASOT 550 blijven luisteren
Uitspraak van Devian op vrijdag 28 juni 2013 om 09:28:
Manuel Le Saux !!!!


Uitspraak van Ti-Ta-Tovenaar op donderdag 27 juni 2013 om 16:14:
Fisherman & Hawkins, 4 sure!


Myon & Shane54.. zijn van label Sola Records, dus zou moeten kunnen en heb ze daarbij nog nooit live gezien!
Er wordt hard gewerkt aan Phase 2 van de line up, maar er is nog steeds ruimte voor jullie ideeën! Twijfel ook niet om onze facebook pagina te liken, dan blijf je continu op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze geweldige winacties. Nodig al je vrienden uit en wie weet sta jij 2 november op het V.I.P. deck tussen de dj's.
 
dj Jonno