Partyflock
 
­

Egbert met zes uur durende live set tijdens album release in de Melkweg

gepubliceerd door , op
Vrijdag 20 september presenteert Egbert zijn eerste album 'Warm' in de Melkweg. Speciaal voor deze gelegenheid speelt de succesvolle Nederlandse techno-producer een live-set van maar liefst zes uur met alleen maar zelfgeproduceerde muziek. Tweemaal eerder speelde Egbert samen met Secret Cinema, nu is het de eerste keer dat hij dit solo doet. Tickets voor de clubnacht zijn nu verkrijgbaar.

Sinds Egbert werd ontdekt door Jeroen 'Secret Cinema' Verheij, is hij niet meer weg te denken uit de internationale techno-scene. Hij heeft in korte tijd veel fans achter zich weten scharen, die sinds jaar en dag hem allemaal bestoken met de zelfde vraag: Waar blijft het eerste album van Egbert?

Op 20 september start de promotour van Egbert's album 'Warm' dat eind oktober via Secret Cinema's label Gem Records uit zal komen. Dit moet natuurlijk gevierd worden en aangezien Egbert samen met Secret Cinema al twee maal een uitverkochte Melkweg volledig op zijn kop zette, was de keuze voor een locatie snel gemaakt. Deze keer draait echter alles om Egbert. De talentvolle producer zal het onderste uit de kan moeten halen, want hij speelt ter ere van zijn album release maar liefst zes uur lang live met zelfgeproduceerde muziek.

4 opmerkingen

 
:D
Vette shit.­ Zeker heen!