Partyflock
 
­ Nederland

Dream Village festival line up en trailer

gepubliceerd door , op
Dream Village
12 april 2013
FeestDream Village · Festival 2013
Datumzaterdag 14 september 2013
LocatieHeihoef
EYE4Dance presenteert de complete line-up van één van de laatste outdoor festivals van het seizoen; Dream Village. Met vier verschillende area's en vier verschillende stijlen komt EYE4Dance elke dance-liefhebber tegemoet.

Fusion Area
Het domein van de hardere stlijlen. Het podium van deze area wordt betreden door de beste artiesten van Fusion Records!

Frontliner
Zany
B-Front
Frequencerz
Digital Punk
Radical Redemption
Titan
E-Force
Re-volt
Juized
Soundcreators
MC DV8

Theracords area
Een area die voorzien wordt van de meest rauwe hardstyle. Uit de Theracords stal zullen Degos & Re-Done, Geck-o, Deetox, Blackburn en Thera vs Delete langskomen voor het nodige sloopwerk. Daarnaast hebben zij Solutio & The I's, Chain Reaction, Dark Pact en MC Livid uitgenodigd als gast DJs om de dag compleet te maken. Nog een klein gehempje: Dit wordt niet zomaar een Theracords hosting, misschien dat het woord 'Celebrates' je al een idee geeft. Wat er precies gaat gebeuren hoor je binnenkort vanuit Theracords!

Thera
Cordis
Degos & Re-Done
Geck-o
Deetox
Blackburn
Delete
Solutio & The I's
Chain Reaction
Dark Pact
MC Livid

The Living Area
Het onderkomen voor de liefhebbers van de beste jumpstyle, freestyle en lekkerste classics. De volgende artiesten gaan er voor zorgen dat het publiek geen seconde hoeft stil te staan:

Dr Phunk
Dr. Rude
Pat B
Bjorno
Yves
Kristof
Dark-E
Lethal MG
Demis H
Pascal Rolay
Genius
Nowaxx
The Jumpmasters
LivingRm DreamTeam
MC Apster

Kortom, een droom line-up met een aantal oude bekenden.

Lipstick
Het welbekende regio label verzorgt dit jaar wederom een area waar de beste house beats van deze tijd ten gehore worden gebracht!

Yellow Claw
La Fuente
Vato Gonzalez & MC Tjen
FeestDJRuud
BIGGI
Skitzofrenix
Dyna
Kenneth G
Stefan Vilijn
Briano il Vanneau VS. ADHDaan
MC Iceman


Zaterdag 14 september vanaf 12:00 gaat het los bij de vier podia verspreidt over het terrein van Heihoef. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar via www.dreamvillage.nl en bij de Primera voor slechts €25,- per stuk. Check om alvast helemaal in de sfeer van het festival te komen de trailer van Dream Village 2013:

5 opmerkingen

Theracords stage. :lief: En dan nog Digital Punk, Radical Redemption & Titan in de Fusion area. Dit moet dik worden. :lief:
Dat word rennen tussen Fusion en Theracords, wat een geweld op 2 podia's :respect:
Even kijken of ik dit in kan plannen met me werk.
:D
laatste aanpassing
@ Dit wordt niet zomaar een Theracords hosting, misschien dat het woord 'Celebrates' je al een idee geeft. Wat er precies gaat gebeuren hoor je binnenkort vanuit Theracords!

Ik denk zo dat dit iets met het aanstaande 5 jarig jubileum te maken kan hebben :P Hoe dan ook, Dreamvillage word sowieso hard :bounce:
laatste aanpassing