Partyflock
 
­ Nederland

VRIJ Big Summer Fest in Muziekgebouw aan het IJ

gepubliceerd door , op
VRIJ Big Summer Fest in Muziekgebouw aan het IJ
21 juni 2013
FeestVRIJ · Big Summer Fest
Datumvrijdag 26 juli 2013
WinactieVRIJ actiegesloten
LocatieMuziekgebouw aan 't IJ Site
VRIJ viert haar Big Summer Fest op vrijdag 26 juli op, voor, bij, naast en in Het Muziekgebouw aan 't IJ. De prachtige locatie wordt omgedoopt tot een VRIJ zomer stadsfestival met vier in- en outdoor area's, een stadsstrand, een heerlijke line-up, een verrassend creatief programma en een zomerse BBQ. Een 'verveel je geen moment' overvolle avond en nacht met maar liefst tien uur programmering (17.00 – 03.00 uur).

Stadsstrand en BBQ aan het ij
VRIJ tovert een nieuw one-day stadsstrand aan het IJ. Om 17.00 staat daar de Biggest BBQ van Amsterdam klaar. Urban picknick style aan het water met disco deuntjes van onder meer dj collectief Vriendje van Ferry. Beachvolley, frisbiefest, full fanatic beach ball contests en strandstoelen voor de ultieme summer hangout. Bereid de ijzeren stier voor het goede doel: Join For Joy. Stap ook even binnen in de VRIJ Zomerkroeg met het koudste en lekkerste bier van Amsterdam en heel veel heerlijke Amsterdamse levensliederen.

Indoor madness
Om 21.00 uur start VRIJ ook binnen. Drie indoor areas van 21.00 - 03.00 uur met voor ieder wat wils. Voor het serieuzere werk is de Tandje Erop area de place to be. Uitzicht over het IJ en beats van onder meer Philip Young, Cat Carpenters en de Carnivale mannen Jop & LoPoll. The Rooftop area in de nok van Het Muziekgebouw wordt gehost door NL met niemand minder dan Johnny de Mol achter de decks. De indrukwekkende Housekamer is lekker eclectisch dit keer want feest is het motto. Daarvoor is FeestDJRuud bij uitstek de aangewezen man. Miss Bunty host de avond in deze feestelijke zaal met nog veel meer geweldige djs en energieke verrassingen.

Tickets
VRIJ Big Summer Fest vindt plaats op vrijdag 26 juli 2013 van 17:00 – 03:00 uur voor, bij en in het Muziekgebouw aan 't IJ. Kaarten kosten 30,- ex fee en zijn te bestellen via www.vrij.nl en bij alle Primera winkels.