Partyflock
 
­ Nederland

Ga jij per limousine naar Shermanology?

gepubliceerd door , op
House In Motion
24 april 2013
FeestHouse In Motion · The Candy Edition
Datumzaterdag 22 juni 2013
LocatieCrystal Venue
Dat lees je goed ja! Na het lezen van dit bericht weet jij hoe je kans kan maken om samen met 9 vrienden in een luxueuze Limousine naar een top live-optreden van Shermanology kan gaan. Dat gebeurt op zaterdag 22 juni, wanneer Shermanology je er tijdens House in Motion – The Candy Edition nog even goed van langs geeft voor de zomer. Als je van house houdt en een geweldig weekend wil beleven is Crystal Venue op 22 juni voor jou de place to be. Deze kans is te mooi om te laten liggen!

House in Motion is back met opnieuw een feest dat gaat rocken van begin tot eind. Blow your socks off! Met in de hoofdrol back by popular demand: Shermanology! Deze superstars gaan jullie samen met top-dj's Quintin, Jean, Outsiders, Silence en Dastro een nacht bezorgen om niet te vergeten. De vorige keer Shermanology op House in Motion was betoverend, iedereen ging helemaal op in het feest. Haal nu snel je kaartjes in huis want House in Motion – The Candy Edition heeft met 2000 man slechts een beperkte capaciteit en dit wil je toch zeker niet missen!

Shermanology latest track (out june 24)


Be a high-society VIP
Denk je eens in, je zit thuis met je vrienden en vriendinnen en de bel gaat: je persoonlijke chauffeur staat met een meterslange luxe limousine voor de deur! Alsof je de Staatsloterij hebt gewonnen! Na een relaxte rit met drankjes en muziek kom je aan bij House in Motion waar je over de rode loper naar binnen gaat. Binnen staat Shermanology op je te wachten om je een absolute topavond te bezorgen! Vanaf het VIP-podium maak je het van dichtbij mee, aan je eigen tafel met je vrienden en lekkere hapjes en drankjes. Een speciale privé fotograaf legt het allemaal voor je vast zodat je achteraf een geweldig aandenken hebt. En dat alles he-le-maal voor niks!

Hoe dan die limousine?
Hou je van House in Motion, dan hou je van Crystal Venue. Show your support: like de Crystal Venue page op Facebook! That's all! Wil je nog meer kans maken? Laat dan ook al je vrienden meedoen en share deze actie overal waar je het maar kan sharen!

Klik op dit plaatje
[

De eerste 100 delers kregen allemaal gratis entree en hebben inmiddels bericht gehad! Nu gaat de actie door voor 1000 nieuwe likes op de Crystal Venue Facebook pagina! Dus nodig al je vrienden uit om mee te doen want daardoor maak ook jij meer kans op de limousine-rit. De winnaar krijgt persoonlijk bericht en mag 9 vrienden en vriendinnen meenemen voor wat dan wordt: jouw meest luxueuze avond uit ooit!

Op zaterdag 22 juni zal House in Motion het toneel zijn van een hele dikke show, met het live-optreden van Shermanology als topper, veel entertainment en een geweldige laser- en lichtshow. Crystal Venue is die avond middelpunt van house-loving Nederland. Wil je van jouw weekend een topweekend maken, dan kom je zeker naar House in Motion! Dit feest gaat je er nog even goed van langs geven voor de zomer!

Losss bij Shermanology vorige keer!


Voorverkoop in volle gang
Voor de heren, en ook voor de dames die alleen willen komen, geldt dat een kaartje in de voorverkoop voor € 12,50 over de toonbank gaat of uit je printer rolt. Voor een VIP-kaartje ben je € 30,- kwijt, maar dan kun je wel gebruik maken van de VIP-bühne en alle extra's die daarbij horen. De kaarten gaan al vlot van de hand dus zorg dat je er op tijd bij bent! Voor je het weet sta je met lege handen, en 22 juni staat al snel voor de deur.

Full Line-up
Shermanology – live
Jean & Mc Maron
Outsiders
Silence
Dastro
Mc UB

House in Motion blijft het topfeest met de lekkerste en uitbundigste house/dirty house sound in Crystal Venue. Als je er nog nooit geweest bent is The Candy Edition van House in Motion absoluut het feest waar je geweest moet zijn. Je zal niet meer weg willen, want zeker op deze Candy Edition kun je genieten van een topsfeer met super-artiesten in een toplocatie. Waar jij dus als hoogeplaatste VIP naartoe kan! Dus, als een speer naar die computer en doe mee met de actie.

4 opmerkingen

Nu gaat de actie door voor 1000 nieuwe likes op de Crystal Venue Facebook pagina! Dus nodig al je vrienden uit om mee te doen want daardoor maak ook jij meer kans op de limousine-rit. De winnaar krijgt persoonlijk bericht en mag 9 vrienden en vriendinnen meenemen voor wat dan wordt: jouw meest luxueuze avond uit ooit!


Dus je spamt je hele tijdlijn aan gort en mag dan hopen dat je van de 1100 mensen eruit wordt gepikt?
Dan ging ik wel met de trein......of gewoon niet 8)
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4082, 4532}
Werkzaam bij Marcanti
Ajjj lekker!! Vorige keer met Shermanology was echt geweldig! En OF we los gaan!! Ben benieuwd wie de limo wint :D (mag ik meerijden? hehehe :p )

Gaat GOOOOEEEEDDDD worden! :D
Ik vind shermanology op zich een hele leuke act, zeker op een festival, maar het neigt wel een beetje naar een overkill.
 
Uitspraak van Tja B) op donderdag 13 juni 2013 om 10:49:
Dan ging ik wel met de trein


Ook een soort van limo :p