Partyflock
 
­ Nederland

Aanstaande zaterdag Restylerz 2.0
Met oa Chain Reaction, Atmozfears en E-Force

gepubliceerd door , op
Restylerz 2.0
12 mei 2013
FeestRestylerz 2.0 · One Year Anniversary
Datumzaterdag 8 juni 2013
WinactieRestylerz 2.0 actiegesloten
LocatieHarders Plaza
Chain Reaction, Atmozfears en E-Force zijn drie hardstyle helden die aanstaande zaterdag stuk voor stuk een gruwelijke set gaan weggeven in Harders Plaza op een nieuwe editie van Restylerz 2.0. Restylerz is een succesvol hardstyle concept wat voor de echte muziekliefhebbers is echte 'must' is om bij te wonen. Met een intieme sfeer, gezelligheid en vele bekende topartiesten biedt Restylerz 2.0 jou een avond om niet snel te vergeten. Dit hardstyle concept van Harders Plaza keert maandelijks traditiegetrouw terug in de programmering van Harders Plaza en is dan ook al helemaal ingeburgerd in Harderwijk. Ben jij er ook bij zaterdag? Check hier de timetable en laatste info!

Timetable
22:30 – 23:30 Kevin Kaos
23:30 – 00:30 Proto Bytez
00:30 – 01:30 Atmozfears
01:30 – 02:45 E-Force
02:45 – 04:00 Chain Reaction
Hosted by MC Renegade

Om alvast lekker in de stemming te komen voor aanstaande zaterdag heeft resident-duo Proto Bytez, zoals ze altijd doen, een promo mix in elkaar gezet. De mix bestaat uit nummers van o.a. Chain Reaction, Atmozfears, Proto Bytez en E-Force dus je kunt letterlijk alvast even naar zaterdag toe gaan in je gedachten! Luister hem hier:



Speciale Facebookactie
Op de facebook pagina van Restylerz 2.0 loopt een speciale win-actie waarbij Atmozfears samen met Harders Plaza twee tickets weggeeft waarbij je naast gratis entree ook nog een meet-en-greet met Atmozfears hebt Backstage! Ga dus direct naar de facebook pagina en doe mee met de actie. De winnaar wordt a.s. vrijdag bekend gemaakt op Facebook

Early Bird tickets uitverkocht, regular tickets nog beschikbaar!
De early bird tickets voor a.s. zaterdag zijn volledig uitverkocht. Koop je ticket voor Restylerz 2.0 in de voorverkoop voor slechts €15,- op www.restylerz.nl. Voor de late beslissers is er ook een (beperkte) deurverkoop van €18,-. Wanneer je een ticket voor Restylerz hebt bemachtigd, heb je naast toegang tot de Restylerz area, 'all acces' in heel Harders Plaza. Dit geldt niet voor de reguliere bezoekers van Harders Plaza. Deze bezoekers hebben de mogelijkheid om een bandje te kopen waardoor toegang kan worden verleent tot de Restylerz area.

Voor het laatste nieuws, info, wijzigingen, timetable en overige weetjes check je www.restylerz.nl. Vergeet ons ook niet te liken op Facebook en te volgen op Twitter via Twitter.

Vergeet ook de editie van 06 juli niet in je agenda te zetten, op die datum zullen o.a. Adaro en Radical Redemption de tent op zijn kop zetten!