Partyflock
 
­ Nederland

Technoclub volume 42 release night

gepubliceerd door , op
Technoclub
15 mei 2013
FeestTechnoclub · Volume 42 Release night
Datumzaterdag 1 juni 2013
LocatieMonza
Technoclub strikes again! Duitslands enige en maandelijkse clubnacht voor trance en progressive nodigt alle vrienden van electronische muziek uit voor een unieke nacht in de voormalige Monza club!

Deze waanzinnige locatie met twee verdiepingen en een underground atmosfeer is iets dat je zelf moet beleven. Voor de verjaardag van de 42e editie (!) van de wereldberoemde Technoclub compilatie CD heeft Technocluboprichter en pionier van de trance scene Talla 2XLC zijn twee mixing partners Manuel Le Saux uit Italië en Ferry Tayle uit Frankrijk uitgenodigd. Dat betekent dat je je kan verheugen op euforie en waar uplifting vuurwerk! Lokale held Para X is ook bekend om deze sound en heeft onlangs zeer goed werk afgeleverd met zijn remix van Talla's hitsingle 'Rise'. DJ Sabu sluit dit rijtje met namen af, en zal met zijn pulserende beats de hut afbreken.

Naast bovengenoemde namen is er iets heel bijzonders gepland. Direct uit Bangkok ingevlogen komt Eddie Pay naar de Be:Lectric Lounge. Deze man is een van de meest gewilde djs in Azië en momenteel druk met touren met zijn 'Pay and White' project. Hij zal zorgdragen voor groovy en housy beats. Residents Max Riehl en LXD ronden het programma in de Be:Lectric Lounge af en draaien het beste in progressive en electro.

Wees deel van deze nacht en wordt lid van de Technoclub familie!

2 opmerkingen

clubnacht voor trance en progressive


Waarom heet dit dan Technoclub? :')
laatste aanpassing
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 3445, 4706, 3071}
Omdat toen we met deze feesten begonnen in 1984 er nog geen trance en progressive bestond. Techno was de opkomende muziekstroming uit Detroit..