Partyflock
 
­

Bassrulers Outdoor Festival 25 mei · Timetable & laatste info

gepubliceerd door , op
Komende zaterdag is het zover. Ruim 40 dj's verdeeld over 4 area's laten de Werkhaven van Nieuw-Vossemeer weer uit haar voegen barsten. Er zijn nog tickets verkrijgbaar in de voorverkoop. Hieronder lees je alles wat je moet weten.

Timetable:

  • Freestyle
  • 13:00 - 14:30:  Nederland hardcore
  • 14:30 - 15:45:  België techno, trance, hardstyle
  • 15:45 - 17:00:  Nederland hardstyle
  • 17:00 - 18:30:  België hardcore
  • 18:30 - 20:00:  Nederland hardstyle
  • 20:00 - 21:15:  Nederland hardcore, hardstyle
  • 21:15 - 22:30:  Nederland hardcore
  • 22:30 - 23:30:  Nederland hardcore
  • MC: Nederland drum & bass, hardcore, dubstep

Locatie
Het exacte adres van het terrein is Groeneweg 4. Zo kom je via online routeplanners exact op de plaats van bestemming.

Parkeren
Het parkeerterrein voor bezoekers van Bassrulers Outdoor bevindt zich op nog geen 5 minuutjes wandelen van het festivalterrein. Onze parkeerwachters begeleiden het verkeer hierheen. Parkeren langs de kant van de weg is niet toegestaan en is dus op eigen risico!

Kluisjes
De weersvoorspellingen zijn op het ogenblik vrij goed. Omdat het terrein aan het water ligt kan het 's avonds snel afkoelen. Neem daarom voor de avond warme kleding mee. Op het festivalterrein zijn genoeg kluisjes aanwezig! Hiervoor betaal je huur en borg en zoals gewoonlijk krijg je jouw borg terug bij het inleveren van de sleutel.

Sigaretten
Sigaretten zijn op Bassrulers verkrijgbaar bij de lockers.

Pinnen
Er kan op het festival terrein gepind worden. Dit kan bij de muntenkassa's aan het begin van het terrein.

Verboden mee te nemen
Pas op met wat je meeneemt; er wordt zorgvuldig gevisiteerd. Ook flesjes parfum en deodorant zijn op last van de politie niet toegestaan. Voor wat betreft drugs conformeert de organisatie zich aan het lokale beleid van de politie. Dit is 'zero tolerance'.

Camera's
Het is toegestaan om tijdens het evenement fotoapparatuur mee naar binnen te nemen. Hieronder wordt verstaan: digitale fotocamera's met een normale lens, telefoons met fotocamera en wegwerptoestellen. Het is niet toegestaan om professionele foto- en filmapparatuur mee te nemen.

Kaartverkoop
Vooralsnog zijn op alle voorverkoopadressen nog kaarten beschikbaar voor Bassrulers Outdoor. Zowel de online voorverkoop via Ticketscipt en www.bassrulers.nlals de standaard voorverkoop via Free record shop loopt tot vrijdagavond 24 mei. Alle kaarten die overblijven worden zaterdag aan de dagkassa verkocht. Deze is geopend vanaf 12:30.

7 opmerkingen

er wordt zorgvuldig gevisiteerd

Lekker hoor!
Damnz... wat rammen !
17:00 - 18:00: Digital Punk
18:00 - 19:00: Solutio & The I's
19:00 - 20:00: Frequencerz
20:00 - 21:30: B-Front
21:30 - 22:30: Thera
22:30 - 23:30: Chain Reaction
23:30 - 00:30: Titan

Ik had alleen solutio & the i's omgedraaid met Chain Reaction maar dat is beter aangezien ze op Emporium lekker laat geplanned staan :)
kom je daar makkelijk met het openbaar vervoer
Erik2K
Werkzaam bij 2K Music
Bassrulers gaat overdekt!
2K Music heeft besloten het zekere voor het onzekere te nemen en de open air mainstage te vervangen door een tent.­ Dit betekent dat zowel de hardstyle, hardcore als freestyle stage overdekt is deze editie.­

Hoewel we natuurlijk altijd hopen op goed weer, draait Bassrulers in eerste instantie om de muziek en de beleving.­ Door de 3 grote podia te overdekken, kiezen we voor het comfort van de bezoekers.­ We bieden voldoende capaciteit om al onze bezoekers droog te laten staan, in geval van slecht weer.­ Op het gebied van decor zal er een en ander aangepast worden komende dagen.­ Het soundsystem blijft echter gelijk.­ Dus een indoor stage met outdoor geluidscapaciteit!

Bassrulers Outdoor is ready to rock!
Staan ze der ook weer met een hond ofniet? Want dat bedrukte sfeer toch enorm vorigjaar ;-) leek wel met die wout op die container of we in een gevangenis aant hakke ware :-) :-p
laatste aanpassing