Partyflock
 
­ Nederland

At my House
Neon edition

gepubliceerd door , op
At my House
31 juli 2013
FeestAt my House · Neon edition
Datumzaterdag 10 augustus 2013
WinactieAt my House actiegesloten
LocatieVroeger
Laat je betoveren in een wereld met de meest kleurrijke fantasieën en spring samen met de organisatie in een rollercoaster waarbij je blijft zweven in een constante en opzwepende vibe. Jij vraagt je vast af, hoe dan?!

At my House gaat jou op zaterdag 10 augustus verrassen met een spetterende Neon edition! Nog nooit eerder gezien op Bloemendaal, het mooiste strand van Nederland! Door de magic touch van DanceVilla Entertainment zal ook deze editie van At my House een schitterend succes worden en zal Vroeger omgetoverd zijn tot een oogverblindende club. Jij zult op 10 augustus de mooiste gevoelens ervaren die je hele dag zullen kleuren! Ook tijdens deze editie mag je weer het beste van het beste verwachten met wederom een van de dikste line-ups van het moment, de meest verfrissende en tintelende drankjes en de meest sexy danseressen. Dit alles in een mooie en superfelle neonstijl! Deze dag zal de lijn tussen fantasie en realiteit doen vervagen.

De afgelopen editie van At my House op zondag 14 april was een daverend succes! Een fantastisch mooie dag met volop zonuren waar de mooiste mensen los gingen onder het genot van de hipste drankjes en de heetste beats. Heb jij dit onverhoopt gemist? Dan doet zich op zaterdag 10 augustus weer een nieuwe kans voor!

Op dit moment is DanceVilla Entertainment alweer druk bezig om voor jou een fantastische en kleurvolle dag te organiseren, namelijk At my House neon edition. Wij nemen jou mee naar een andere dimensie en brengen je in hogere sferen...Beware!

Wil jij weten wat je hebt gemist of even terugblikken op een onvergetelijke dag? Check dan de aftermovie en ga mee met ons op reis naar een nieuwe en adembenemende wereld.



Zorg dat óók jij erbij bent! Bestel nu alvast je blindtickets voor €10. Tickets zijn verkrijgbaar via koop tickets, www.dancevilla.nl of www.beachclubvroeger.nl. Wees er snel bij want de eerste kaarten zijn al vergeven!

6 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 61059, 79517}
Altijd geslaagde feesten! Weer wat om naar uit te kijken ;)
Zeker het bezoeken waard! Vooral benieuwd naar het hele Neon concept, klinkt heel gaaf!
 
Duurt nog ff .. maar dan heb je ook wat ;)