Partyflock
 
­ Nederland

Citymoves komt naar Deventer

gepubliceerd door , op
Citymoves keert terug naar Deventer. Nadat het gratis dancefeest in het verleden al eens neerstreek in de Hanzestad maakt het op zaterdag 25 mei een glorieuze comeback. Er zal een groot podium verrijzen op het Singelplantsoen, waar van 13.00 tot 22.00 uur meerdere dj's de boel op zijn kop gaan zetten. De line-up is bekend, de website is online –check 'm nu voor guarantee tickets en alle andere festival info.

Het belooft een mooi openluchtfeestje te worden. De lente is begonnen en Citymoves draait op volle toeren. Stond vorige week Leiden nog in vuur en vlam, aanstaande donderdag gaat het los in Den Bosch. En zo zal het ongetwijfeld ook vergaan met de derde editie in Deventer, zaterdag 25 mei.

Line-up
Er staat namelijk een geweldige line-up op de planken. Eén van de headliners is bijvoorbeeld Bassjackers, het inmiddels beruchte dj-duo uit Waalwijk, dat hits aflevert die worden gedraaid door de grootste dj's van dit moment. De boys veroveren momenteel de wereld met hun energieke house sound, eind mei gaan ze los in downtown Deventer!

Dannic is ook zo'n nieuwe held die er deze dag bij is. De beste vriend van Hardwell, die net zo getalenteerd blijkt te zijn, levert dikke hits af en is vooral een sensatie achter de draaitafels. En dan is er het duo Firebeatz, dat met succesvolle producties al de aandacht van talloze wereldberoemde dj's wist te trekken – het gaat zeker een feestje worden de 25e.

Daarmee is het feest nog niet compleet. Julian Jordan is als 17-jarige dj nu al een internationaal optredende artiest en mag op Citymoves in Deventer natuurlijk niet ontbreken. Hij is overigens niet de enige jongeling die deze dag verschijnt. Ook het 16-jarige dj talent Martin Garrix gaat voor dansvloergekte zorgen.

Om deze line-up vol Hollands glorie te perfectioneren zijn ook Jaz von D en JoeySuki uitgenodigd. Beide dj's zijn uitermate populair in de clubscene en scoren tegenwoordig internationaal met solo-producties en eigenzinnige dj-sets. Kortom, heftige big room house en electro sounds gaan het Singelplantsoen domineren!

Guarantee Tickets
Citymoves Deventer is een gratis festival, maar heeft een beperkte capaciteit. Daarom wordt er gewerkt met guarantee tickets. Dit zijn toegangskaarten die van tevoren op de website van het festival kunnen worden gekocht en op het evenement kunnen worden ingeruild voor drankmunten. Met een guarantee ticket ben je als bezoeker verzekerd van toegang, ook wanneer het terrein vol is voor mensen zonder guarantee ticket. De organisatie adviseert mensen zonder guarantee ticket om vroeg te komen.

Guarantee tickets kosten 10 euro per stuk (ex fee, inclusief 3 drankmunten) en zijn online verkrijgbaar via de website en van Citymoves, koop tickets en offline bij alle Free Record Shops en Primera winkels in Nederland.

4 opmerkingen

€4.37 voor één drankje.
Werkzaam bij V.C.N.
Artiest {SHOWLIST artist 41643, 10552}
10 ÷ 3 is nog altijd geen 4.37 hoor...
Uitspraak van VecinoNL op vrijdag 10 mei 2013 om 21:09:
10 ÷ 3 is nog altijd geen 4.37 hoor...


Met 10 euro ben je er niet. €13.12 ÷ 3
Komt idd administratie fee overheen. Maar die is niet voor de organisatie maar voor het ticketsite...