Partyflock
 
­ Nederland

Welcome back to Dance Experience XL

gepubliceerd door , op
Na de succesvolle eerste editie met duizenden bezoekers in 2012 komt Dance Experiencde XL in 2013 terug! Op de geweldige locatie op de Drafbaan Stadspark van het Stadspark te Groningen vindt op zaterdag 11 mei 2013 het dance-feest van het noorden van Nederland plaats. Met de verschillende stijlen, zeer uitgebreide line-up, eerlijke toegangsprijzen en de chill out plekken is dit het ideale event voor de dance-liefhebber!

Het stadspark wordt 11 mei 2013 omgetoverd tot een waar paradijs voor de dance-liefhebber. In maar liefst zeven verschillende area's is er op elk moment voor elke bezoeker wel wat te beleven. De organisatie is druk in de weer om een fantastische line-up neer te zetten. Met meer dan 60 nationale en internationale DJ's zetten met de muziekstromen: hardstyle, drum & bass, dubstep, techno, electro, trance, early rave, house, minimal, progressive and many more zetten het stadspark voor één dag volledig op zijn kop.



Er is nog veel meer. Als bezoeker kun je even relaxen bij de waterpijp lounge, vergeet dan niet daarna weer energie op te doen, want het gehele terrein wordt voorzien van vele eettenten waarin verschillende wereldgerechten en natuurlijke de snacks en broodjes voor een acceptabele prijs besteld kunnen worden. Het grote terrein met vele chill out plekken biedt het gemak om deze lekkernij in alle rust op te eten. De vele verschillende uitrustingen en eetmogelijkheden gaan er zeker voor zorgen dat Dance Xperience XL 2013 tot het einde wordt volbracht. De beeldschone danseressen van Tessa de Wilde entertainment & productions zorgen voor de dance moves waarvan je de hele editie van Dance Xperience XL 2013 leert en geniet.

Naast de zeven verschillende area's en andere talloze mogelijkheden kun je Dance Experience ook als VIP beleven, op een prachtige locatie op het grote terrein. Nadat je je auto gratis hebt geparkeerd dichtbij de VIP area word je als VIP stijlvol ontvangen met een glas champagne. Al genietende van een gratis heerlijk biertje, wijntje of frisje kun je als VIP gedurende het event het gehele terrein overzien. De organisatie biedt de VIP ook nog een groots warm/ koud buffet aan. Wanneer je als VIP genoeg in de watten bent gelegd, kun je het festivalterrein op. Hiervoor krijgt elke VIP 2 consumptiebonnen mee. Veel plezier en geniet van al het moois wat Dance Xperience XL jou te bieden heeft!

Tickets koop je bij koop tickets.

3 opmerkingen

Er komen een hoop mooie dingen voorbij de laatste tijd daar in groningen zeg
Ziet er vet uit, en voor zo'n prijs! Wat ik dan kwijt ben aan vervoerskosten erbij, heb je normaliter al betaald aan alleen een kaartje.