Partyflock
 
­ Nederland

'Bring your friend-actie' tijdens Subliminal Sessions 29 april

gepubliceerd door , op
Subliminal Sessions
21 maart 2013
Net wanneer het erop leek dat onze allerlaatste Koninginnenacht geen verrassingen meer zou brengen, komt Luxury Events met een feestelijke mededeling. Op 29 april stelt zij een Bring Your Friend-actie in tijdens het evenement Subliminal Sessions ft. Erick Morillo. Tijdens deze 'Nacht van de House-koning', mag je op vertoon van je ticket gratis een vriend(in) meenemen. Deze actie geldt voor reeds aangeschafte tickets maar ook voor nog aan te schaffen tickets.

Line-up
Naast de man die wereldwijd al jaren de harten van echte house-liefhebbers sneller doet kloppen, wordt de line-up aangevuld met het beste van nationale bodem; dj ROOG, Brothers in the Booth, Lina Ann en Michael Mendoza.
Reken op een nacht waar iedereen, die energieke en passionele house aanbidt, zonder twijfel de agenda voor leeg maakt! Een waar de echte liefhebbers met alle plezier een dag in het gehos van bier en carnavaleske creaties voor laten schieten.

Voorverkoop
De voorverkoop voor deze prachtige avond verloopt via www.luxury-events.nl en alle Free Record Shops. Zorg dus dat ook jij jouw kaarten tijdig in bezit hebt, want de term 'koninklijk house' zal deze avond een volledig nieuwe dimensie krijgen.

See you all on the 29th of april @ The Sand Amsterdam; There were the king will be present to break the house down!

2 opmerkingen

idd anders doen ze dat niet want normaal betaal je voor deze de HOOFDPRIJS !!!!!!!!!!!!!!!