Partyflock
 
­ Nederland

Secret Forest Festival meest magische dancefestival van Nederland

gepubliceerd door , op
Zaterdag 6 juli verwelkomt het nieuwe dancefestival Secret Forest Festival haar bezoekers voor de eerste editie tussen de eeuwen oude bomen van Het Het Pagedal in Stadskanaal, waar de bezoeker mee wordt genomen naar een wereld vol met mysterieuze area's en magische belevenissen. Het festival wordt georganiseerd door discotheek Fox, uitgeroepen tot populairste club van Nederland, en Studio Tas. Van 12.00 tot 00.00 uur zorgen Fox en Studio Tas op 6 juli voor een onvergetelijke en knallende eerste editie van Secret Forest Festival!

Tussen het dichte bos leidt het pad de bezoeker de weg naar de vier podia met de muziekstijlen hardstyle, house, urban en eclectic en met meer dan veertig dj's en artiesten. De hardstyle area wordt gehost door het populaire Connected. Zij presenteren een ongekende line-up met de allerbeste hardstyle-dj's van de wereld op dit moment. House Revolution is de host van de house-area en zorgt ervoor dat alle bezoekers los gaan op de beats van grote namen in de housescene. En ook Expornstar is van de partij! Met Captain Morgan presents Expornstar – The Pirate Edition zorgen zij voor te gekke shows en heerlijke mixen van urban en eclectic. Het vierde podium is Secret Talent Stage, waarbij er talentvolle DJ's met verschillende draaistijlen in een verrassende mix van house, hardstyle, dubstep en eclectic achter de draaitafels staan.

Terwijl de muzieknoten als appeltjes uit de bomen vallen, kunnen de verwachtte 5000 bezoekers tussen de bomen relaxen in de lounge-area, een gevarieerde en ook gezonde snack halen in de foodarea of leuke gadgets kopen op de festivalmarkt. Tegen de schemering worden de bomen uitgelicht met ledlampen, waarbij een spetterend kleurspektakel ontstaat, die de magie van Secret Forest Festival extra zal benadrukken.

There are many secrets in the forest...

Tickets
1 Mei start de kaartverkoop. Earlybird tickets kosten slechts €22,50 (ex.fee). Een beperkt aantal van deze earlybird tickets zijn te verkrijgen t/m 26 mei 2013 om 23.59 uur. Wees er dus snel bij want daarna zullen de reguliere tickets te verkrijgen zijn voor €30 (ex.fee). Tickets zijn online te verkrijgen via www.secretforestfestival.nl, www.studiotas.nl en www.foxstadskanaal.nl. Tevens te verkrijgen bij alle Primera-winkels in Nederland.

12 opmerkingen

"het nieuwe dancefestival"

Alsof we er nog niet genoeg hebben :lol:
Uitspraak van SQooby-Doo op zaterdag 27 april 2013 om 13:34:
Alsof we er nog niet genoeg hebbenOok maar weer een hardstyle stage eraan toegevoegd voor de nodige omzet :lol:


Maar goed. Flyer ademt wel een leuke sfeer uit
laatste aanpassing
Heb echt medelijden met al die diertjes in die 'recreatie' gebieden. Zitten nergens meer veilig.
Uitspraak van Tumult op zaterdag 27 april 2013 om 15:12:
Heb echt medelijden met al die diertjes in die 'recreatie' gebieden. Zitten nergens meer veilig.


Ach, komen ze ook nog eens iemand anders tegen
laatste aanpassing
spannend hoor in zo'n bos ;)
Uitspraak van Gluipaardje op zaterdag 27 april 2013 om 23:55:
spannend hoor in zo'n bos


Ja, Je kan alle kanten op :) ...
laatste aanpassing
Ziet er strak uit. Ben benieuwd
Tegelijk met Free Festival. Keuze is makkelijk gemaakt natuurlijk :-)
Ben benieuwd! De eerste namen waren al geweldig, het belooft wat! :)
Uitspraak van SQooby-Doo op zaterdag 27 april 2013 om 13:34:
"het nieuwe dancefestival"

Alsof we er nog niet genoeg hebben :lol:


Er zijn er inderdaad genoeg. Maar echt hoog kwalitatieve festivals in het Noorden van Nederland zijn er niet veel. Ik zie het zeker als een vooruitgang met een super locatie. Ben benieuwd hoe het allemaal eruit komt te zien! De vormgeving en line up beloofd al veel goeds!
Uitspraak van ibbeltje op woensdag 1 mei 2013 om 21:14:
Tegelijk met Free Festival. Keuze is makkelijk gemaakt natuurlijk :-)


Voor een eerste editie van een festival heeft Secret Forest erg goede namen. Free festival heeft al wat edities gehad, ik geef Secret Forest zeker een kans om te groeien en een top festival te worden!