Partyflock

Alcatrazz maakt in revolutionaire trailer de line-up bekend

 

Alcatrazz maakt in revolutionaire trailer de line-up bekend

gepubliceerd door , op
Alcatrazz 2013 staat in het teken van een positieve, muzikale beweging. Een beweging die organisatie, artiesten, maar vooral ook de bezoekers samen in gang zullen zetten. Join The Movement! Op 1 juni worden deze bezoekers 'de Rebels' die deze beweging in gang moeten zetten. Ze worden ondersteunt door de muziek en de positieve sfeer die zoals altijd volop aanwezig zal zijn op en rond de Kasteelruïne in Horst.Hostingpartijen Fusion Records, UHM en r_AW vormen ieder een eigen movement binnen Alcatrazz, met elk een eigen area. Zo zal Fusion de 'Town Hall' vertegenwoordigen, met Crypsis, Deepack, E-Force, Frequencerz, Jack of Sound, MC Renegade, Perry'd, Re-volt, Thera, Titan en Zany. In 'The Church' zal UHM zich vestige om samen met Amada, D-Ceptor, D-Passion, Lunatic & Miss Hysteria, Mr. Sinister, Nosferatu, Ophidian, Quitara, Terminal & Vavaculo, The Wishmaster, Tieum, Tommyknocker en Triax hun statement te maken. De inmiddels roemruchte tunnel onder de A73 valt ook dit jaar weer in handen van de r_AW movement: Achter de draaitafels staan hier Angel, EL V & Tip, Matt Green, Mindustries, N-Vitral, Sandy Warez en The Outside Agency. Tot slot nemen Promo & Friends als heuse partizanen het bos in bezit. Naast Promo staan in 'The Forest' de vrienden Buzz Fuzz, Darkraver, Luke V, Sequence & Ominious, Tango & Cash en Vince.

[dump id=9051]

Festivalinfo
Tickets
Tickets zijn te bestellen via www.alcatatrazz.nl. Let wel op, alleen in de maand april is het nog mogelijk om tickets te kopen tegen gereduceerd tarief. Zorg dus dat je jouw ticket voor 1 mei hebt besteld met korting.

[dump id=9052]

Tijden
Alcatrazz start om 14:00 uur en duurt tot 01:00 uur.

Kluisjes
Op Alcatrazz zijn kluisjes beschikbaar. Dit wordt compleet verzorgd door Locker Company.

Legitimatie en leeftijd
Voor dit evenement geldt een minimumleeftijd van 16 jaar . Bezoekers moeten zich kunnen legitimeren met een geldig legitimatiebewijs

Drugs
Het meenemen van (alcoholhoudende) dranken en etenswaren in welke verpakking dan ook, glaswerk, blik, plastic flessen, spuitbussen, vuurwerk, (vuur)wapens, andere gevaarlijke voorwerpen (ook paraplu's) en (soft)drugs is op straffe van inbeslagname niet toegestaan

Eigen vervoer
Het festivalterrein ligt direct naast de A73. Neem afslag 10 Horst Noord en volg vervolgens de borden voor de P+R faciliteiten. Kom je met eigen vervoer en gebruik je een navi-navi om niet te verdwalen? Dan kun je het beste Herenbosweg 1 invoeren als eindbestemming. Vlak bij dit woonhuis ligt de oprit van het parkeerterrein.

Openbaar vervoer
Er rijden bussen vanaf Venlo CS van en naar het festivalterrein. Reisschema's van openbaar vervoer en aansluitingen met shuttlebussen volgen op de website.

Pinnen
Tijdens Alcatrazz is aan de verschillende barren drank en eten verkrijgbaar. Dit reken je af met munten die je bij een centraal verkooppunt kunt kopen. Deze munten kun je contant afrekenen en bij enkele loketten met PIN. Eenmaal binnen op het festivalterrein is het niet mogelijk om contant geld op te nemen. Denk hier dus even aan voordat je het festivalterrein betreed.

Locatie
Kasteelruïne 'Huys ter Horst'
Kasteellaan 1
5961 BW Horst

[dump id=9053]

Festivalmarkt
Je kunt natuurlijk niet op alle scenario's voorbereid zijn. Wij bieden dan ook een ruime festivalmarkt aan tijdens Alcatrazz festival waar je alles kunt krijgen wat je nodig hebt.

Merchandise; de vetste petjes, zonnebrillen, T-shirts en zijn op het festival te krijgen. Vergeet ook vooral niet die gave Alcatrazz airbrush te plaatsen.!

Refreshpoint
Natuurlijk heb je weleens een kauwgompje nodig, ben je net je tampons vergeten, kun je even een deo'tje gebruiken na al dat gedans of zijn je sigaretten op. Voor de komende editie hebben we een Refreshpoint zodat je helemaal ontlast kunt worden van al deze ongemakken. Wel zo handig!

Join the movement! See you at Alcatrazz!

19 opmerkingen

:respect:

Word nog steeds elk jaar dikker en dikker !!
Met een beetje geluk wordt dit me 1ste keer Alcatrazz
Fingers crossed#­
Uitspraak van 81Pope op zondag 28 april 2013 om 09:45:
Met een beetje geluk wordt dit me 1ste keer Alcatrazz
Fingers crossed#­

Beetje geluk ?? Beetje fatsoen !!

;P
Dikke vette trailer zeg! :bounce:
Deze line-up is perfect. :respect:

Ieder genre is gewoon met het beste vertegenwoordigd.
laatste aanpassing
Oei.­ Ziet er goed uit.­ Kijken of ik meer gekken vind om hier heen te gaan bij mij uit de buurt.­
locatie lijkt me gaaf! line up dikke prima en dat voor maar 45 euro inclusief 9 drankjes _O_
Vette Line up !!
Mooi, aanrader!
innoveren en klein feest in limburg land.­ Van mij mag vaker zo feesten in limburg houden.­
Uitspraak van Sjaan?! op zondag 28 april 2013 om 16:00:
Deze line-up is perfect. :respect:

Ieder genre is gewoon met het beste vertegenwoordigd.

Nou die early is niet echt heel erg daverend Sjaan, ipv die kleine oversexte neger en luve v hadden ze beter 2 talenten de kans kunne geven: Speedfolter en Hyperactive D!!

Nou heb eventjes de trailer bekeken, en moet tog even kwijt dat die trailer echt BAAS is.

Many respects :respect:
laatste aanpassing
Tickets te bestellen via www.alcatatrazz.nl ? Pas de url even aan ;)
jaa altijd weer wat te klagen over de line-up! ik ben in ieders geval blij dat ik voor alcatrazz heb gekozen en niet voor intents :)