Partyflock
 
­ Nederland

Wasted Festival
All you need to know

gepubliceerd door , op
Zaterdag 11 mei is het de dag dat Wasted Festival haar primeur zal beleven. Een gloednieuw festival naast de A59 tussen Oss en Den Bosch. Dit festival zal muzikaal opgebouwd worden met hardstyle uit 2005-2010, waarna Frontliner, Wasted Penguinz, Frequencerz vs Titan, Thera vs Chain Reaction en The Pitcher het stokje over zullen nemen. Re-Style zal het festival vakkundig afsluiten met hardcore.

Hieronder vind je de laatste informatie en de timetable
14:00 - 15:00: DrumDJ vs Triamera ( Hardstyle 2005 – 2010 )
15:00 - 16:00: Gremios & Tono ( Hardstyle 2005 – 2010 )
16:00 - 17:30: Noisecult vs Ryfle ( Hardstyle 2005 – 2010 tot aan huidige sound)
17:30 - 19:00: Wasted Penguinz
19:00 - 20:00: The Pitcher
20:00 - 21:00: Frontliner
21:00 - 22:00: Frequencerz vs Titan
22:00 - 23:00: Thera vs Chain Reaction
23:00 - 00:00: Re-Style
Hosted by: mc Nolz & mc Axys

Een festival genaamd Wasted Festival met de Wasted Penguinz in de line-up; Dat vraagt natuurlijk om een Wasted anthem! De Wasted Penguinz hebben met vocale ondersteuning van MC Nolz de volgende partytrack voor jullie geproduceerd.



Denk er een aangename temperatuur bij, een lekker biertje en deze plaat op een goed geluidsysteem en je krijg spontaan zin in 11 mei!

Kaartverkoop
Met 11 mei in zicht vliegen de tickets als warme broodjes over de digitale toonbank. Nadat de Early-Bird tickets binnen 24 uur uitverkocht waren en ook de Hotel Arrangementen vorige week zijn uitverkocht zijn er enkel en alleen nog Regular tickets verkrijgbaar. Deze kosten slechts €20,- (ex Fee) en zijn nog steeds verkrijgbaar via www.wastedfestival.nl/tickets. Je hebt tot zaterdag 12:00 de kans om je tickets in de voorverkoop te halen, Wanneer Wasted Festival vooraf niet uitverkocht raakt zal er deurverkoop aanwezig zijn voor €25,-

Weersverwachting
De weersverwachtingen voor 11 mei zijn gunstig, echter niets is zo veranderlijk als het weer. Op Wasted Festival zijn lockers aanwezig om eventueel een extra vest of je jas in op te bergen.

Tijden
Wasted Festival duurt van 14:00 tot 24:00. Zeker wanneer hardstyle uit de jaren 2005 – 2010 voor jou een speciale betekenis heeft moet je natuurlijk zorgen dat je er op tijd bij bent en geen enkele klassieker hoeft te missen.

Kluisjes
Er zijn kluisjes aanwezig.

Legitimatie en leeftijd
De minimumleeftijd voor Wasted Festival is 16 jaar. Bij de ingang kan om legitimatie gevraagd worden en zorg dan ook dat je een geldig legitimatiebewijs (rijbewijs, ID-pas, paspoort) meeneemt.

Drugs
De organisatie conformeert zich aan het lokale beleid van de politie. Dit is 'zero tolerance'. Pas op met wat je meeneemt; er wordt zorgvuldig gevisiteerd onder toezicht van de politie.

Parkeren
Auto's kunnen worden geparkeerd op de parkeerplaats van van der Valk Hotel Nuland. Deze parkeerplaats bevindt zich tegenover het festivalterrein. Er is ruimte om je fiets te stallen bij het festivalterrein.

Pinnen
Op Wasted Festival is een pinautomaat aanwezig bij de munten- en sigarettenverkoop. Bezoekers die hun kaartje aan de deur willen kopen kunnen dit doen met contant geld, iedereen wordt dan ook aangeraden om voldoende contant geld mee te nemen.

Locatie
Wasted Festival bevindt zich pal naast snelweg de A59 en wanneer je van de snelweg-afrit afrijdt kan het bijna niet meer missen. Voor diegene die niet bekend zijn in deze regio kunnen op het navigatiesysteem het adres: Rijksweg 25 Nuland 5391 LH intoetsen.

Busvervoer
Speciaal voor Wasted Festival zal www.hardtravel.nl verschillende touringcars door de omliggende dorpen en steden laten rijden. Zo kun je, onder voorbehoud, instappen in Oss, Berghem, Schaijk, Herpen, Uden, Veghel, Schijndel, Nistelrode, Sint-Michielsgestel, Berlicum en Heesch. Een retourtje kost slechts €10,-

Daarnaast zal de organisatie na afloop van Wasted Festival met een pendelbus bezoekers naar het centraal station van 's Hertogenbosch brengen. Busroute 90 van 's Hertogenbosch naar Grave rijdt langs het Wasted Festival terrein, dus de bezoeker kan op de heenreis door middel van het openbaar vervoer bij Wasted Festival komen, dan zorgt de organisatie na afloop voor het vervoer terug naar het treinstation van 's Hertogenbosch. De kosten hiervoor bedragen €5,-. De vertrektijden van de pendelbus zijn: 23:30 en 00:30.

Social Media
Wasted Festival is te volgen via Twitter #WF13,Facebook en Soundcloud. Daarnaast kan Wasted Festival natuurlijk ook niet ontbreken in je Partyflock-agenda.

Wasted Festival; let's get Wasted

1 opmerking