Partyflock
 
­ Nederland

30Love in Bar Ludwig Amsterdam

gepubliceerd door , op
30Love
24 april 2013
Nog geen maand na de feestelijke editie rond het vijfjarig bestaan van 30Love, slaat deze organisatie haar vleugels uit. Ooit begonnen als een 'afterparty' van diverse tennistoernooien en events is 30Love doorgegroeid naar een volwaardig event voor 30plussers.

Om deze doelgroep zo veel mogelijk te pleasen doorloopt de muziek een opbouw van; Jazz (live band), Dance classics, Funky Soul en 90's House. Gedraaid door herkenbare DJ's die hun sporen ruimschoots hebben verdiend en aangevuld met verrassende en spectaculaire live acts en muzikanten.

Want, zoals de organisatie zelf zegt: 'Deze generatie is opgegroeid met feesten en de zin daarin stopt niet na je 30ste!
Zo nu en dan moet er gewoon weer eens een goed potje gedanst worden in een ongedwongen ouderwetsche gezellige sfeer!
Waar je je geen oma voelt, je lekker en jezelf kan zijn, niet te veel onzin maar gewoon echt, en met liefde georganiseerd.
Een feestje is pas een feestje als je geraakt wordt. Dus inclusief garderobe-, toiletservice, hapje en (welkomst)drankje.Dat dit concept aanslaat bewijst de constante bezoekers groei van de afgelopen vijf jaar wel. Reden te meer om rond het 5 jarig bestaan en het uitbrengen van de eerste CD ook 30Lovers in andere steden op te zoeken.

Als eerste wordt Bar Ludwig in Amsterdam bezocht, mede vanwege het aantal Amsterdamse 30Lovers. Vanaf 18.00U wordt iedereen verwelkomd met een welkomstdrankje en begint de muzikale reis met jazzy lounge en eindigt via classics, house, in Ibiza House. De line-up bestaat uit een internationale mix van DJ's en muzikanten uit onder andere Amerika, Ibiza en Nederland. Zoals gebruikelijk en ook vanwege de vroege aanvang zal er ook finger food aanwezig zijn zodat er non stop gefeest kan worden tot 01.30u.

Volgende edities staan gepland in Rotterdam, Hoek van Holland, Ibiza, Den Haag, Maasland, Utrecht, Den Bosch en Italië.

Koop je kaartje in de voorverkoop via koop tickets.