Partyflock
 
­ Nederland

Do it like a sir

gepubliceerd door , op
Do it like a sir
24 maart 2013
Overdonder je vrienden met een mustache party die wel snor zit! Wat zegt jouw mustache over jou? Tijden van malafide personen met snor zijn niet meer. Het is helemaal hip om een mooi exemplaartje boven je lippen te laten groeien.
Niet dat ze willen discrimineren, maar helaas is snorbeharing enkel weggelegd voor de jongens, mits enige verzorging en aandacht uiteraard. Je wilt geen vijftienjarige-puber-laat-eerste-haren-hardnekkig-staan-toestanden.

Wanna feel like a lady? Prepareer je met een manicure op maat en schuif de tofste ring ooit om je vinger. Bezondig je aan ongegeneerd copy/paste-gedrag van Marylene Dietrichs look...Of hoe je in kostuum en hoed ook ultravrouwelijk en welgemanierd voor de dag kan komen.

Na het gangbare protocol mogen de remmen los. Alcohol geserveerd met een passend rietje in dito glas. Entertainment geheel in stijl en funky house en technotunes zorgen voor een wellicht minder beschaafd festijn dan je van heren in pre gewend bent. Google eens 'Mr Mustache' of 'Like A Sir' (google afbeeldingen) voor wat extra inspiratie en overtref jezelf en je partypeeps!

Ladieees and gents.. let's get ready to party like a sir!

Expect:
  • Nationale top + getalenteerde upcoming all star line-up
  • Dik geluid
  • Groots decor met lasers en veel special effects
  • Entertainment, Foto's en Video's
  • Free gifts
  • Afterhours 23:00 - 05:00


Line-up
Main Stage
Steve Rachmad
Ici Sans Merci
Luna Ludmila
Quentin van Honk

Speelz area
Marvin & Robin Cirkel
Marc Vogels
Buurman & Buurman
Opslaan als

Tickets
Early Birds: €10 (eerste 250 tickets)
Standard Sale: €15

Je koopt tickets bij koop tickets.