Partyflock
 
­ Nederland

Koninginnedag Festival 2013 Rotterdam
Kroningseditie

gepubliceerd door , op
Het Koninginnedag Festival 2013
19 april 2013
Dit jaar zal het Koninginnedagfestival voor de derde keer op rij terugkeren op Plein 1940. Na de twee succesvolle edities gaan we dit jaar het grootser maken dan ooit, op Beatrix' laatste Koninginnedag! Dit jaar komen DJ grootheden Secret Cinema, Alexander Kowalski, Remy (B2B met) Darko Esser, Roger Martinez, SQL en Kaap de Goede Hoop de dikste beats draaien op het grootste festival van Rotterdam. Samen gaan we weer het centrum van Rotterdam helemaal op zijn kop zetten!

Natuurlijk wordt de kroning ook live uitgezonden op een levensgroot LED scherm, zodat iedereen al feestend geen moment van de kroning hoeft te missen!

De Kroningseditie zal eerder beginnen en langer doorgaan dan voorgaande edities: zo kan je nu bij ons komen feesten van 13:30 tot 21:30. Kaartjes zijn nu te verkrijgbaar via www.koninginnedag.com of Facebook, voor het bijna symbolische bedrag van €10,-! Bij de entree zijn kaartjes en een geldig legitimatiebewijs (16+) verplicht. Plein 1940 ligt naast het Maritiem Museum (schuin tegenover station Beurs) en is het best te bereiken met het openbaar vervoer (halte 'Beurs').