Partyflock
 

Rebirth Festival 2013 timetable en laatste info

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 27 april 2013 vier je tijdens Rebirth Festival voor de 5e keer de start van het festivalseizoen aan de Raamse Akkers in Haaren. Check hieronder de timetable en de laatste info. Let's kick off the festival season!

Zaterdag 27 april – Rebirth Festival: The Harder Styles
12:00 – 13:00 Noisecult
13:00 – 14:00 Da Tweekaz vs Josh & Wesz
14:00 – 14:30 Juized live
14:30 – 15:30 Isaac
15:30 – 16:30 Wasted Penguinz
16:30 – 17:00 Atmozfears live
17:00 – 18:00 Alpha² vs Digital Punk
18:00 – 19:00 Code Black
19:00 – 19:30 Scope DJ live
19:30 – 20:30 Deepack
20:30 – 21:30 D-Block & S-te-Fan
21:30 – 22:00 E-Force live
22:00 – 23:00 Zatox vs Tatanka
23:00 – 00:00 Frequencerz
Hosted by: Mc Villain & MC DV8

Download de timetable hier; handig voor op je mobiel!

Vorig jaar bewees Rebirth Festival 2012 de perfecte start van het festivalseizoen te zijn, een start die letterlijk de gehele zomer nadreunde. Wie is er niet los gegaan op het Rebirth Festival 2012 anthem? Na de uitverkochte edities in 2010, 2011 en 2012 heeft Rebirth Festival niet stil gezeten. De organisatie blijft druk bezig om zichzelf te verbeteren en te overtreffen.

Rebirth Festival presenteert: Scope DJ – A New Beginning (Official Rebirth Anthem 2013)
Re-birth! Scope DJ is helemaal klaar voor de start van het festivalseizoen en zijn live-act op Rebirth. Check hieronder het Rebirth Festival anthem 2013!Rebirth warm up
Alvast in de stemming komen? Check Soundcloud voor enkele warm up mixen!.

Aftermovie Rebirth Festival 2012


Kaartverkoop
Rebirth Festival 2013 is uitverkocht. Er zal geen deurverkoop plaatsvinden. Rebirth Festival raadt het af om kaarten via onofficiële kanalen te kopen.

Weersverwachting
Niet is zo veranderlijk als het weer, het kan in april kan erg wisselvallig zijn. Op iedere site en in iedere krant staat wat anders. Zorg dus dat je je niet te luchtig kleedt. Een extra vest kun je altijd in je locker kwijt!

Details

Tijden
Rebirth Festival duurt van 12:00 uur tot 00:00 uur. Zorg dat je er op tijd bij bent zodat je niks hoeft te missen!

Kluisjes
Er zijn kluisjes aanwezig om je jas op te bergen. Omdat er voorgaande jaren veel sleutels waren verdwenen is de borg hoger dan normaal, laat je niet verassen en check hier de informatie over de kluisjes.

Legitimatie en leeftijd
De minimumleeftijd voor Rebirth Festival is 16 jaar. Legitimatie is verplicht. Neem dus gewoon je legitimatie (rijbewijs, ID-pas, paspoort) mee, zodat je niet aan de deur geweigerd kan worden. Kopieën zijn niet toegestaan.

Drugs
De organisatie conformeert zich aan het lokale beleid van de politie. Dit is 'zero tolerance'. Pas op met wat je meeneemt; er wordt zorgvuldig gevisiteerd onder toezicht van de politie.

Parkeren
Auto's kunnen worden geparkeerd op de daarvoor aangegeven parkeerplaatsen. Fietsen dienen worden gestald in de daarvoor bestemde fietsenrekken.

Pinnen
Het is mogelijk om te pinnen op Rebirth Festival, we raden iedereen aan om voldoende contant geld mee te nemen om lange rijen en irritatie te voorkomen.

Locatie
Rebirth Festival zal plaatsvinden in de feesttent aan de Raamse Akkers te Haaren. U kunt de locatie ook via Google Maps bekijken.

Pendelbussen & andere reizen
Zoek je vervoer naar Rebirth Festival?
Check dan:
www.partyreizen.nl
www.thepartyexpress.nl
www.hardtravel.nl

In samenwerking met partyreizen.nl zullen er ook pendelbussen worden ingezet vanaf station Den Bosch. Check hier de vertrektijden.
[dump id=9031]

Kom je met een bus/touringcar?
Geef dit dan even aan via bussen@rebirth-festival.nl. Vermeld hierbij duidelijk je naam en e-mailadres en of de bus wel of niet moet worden geparkeerd tijdens het evenement. Je ontvangt dan van de organisatie via de mail een parkeerkaart en instructies voor de chauffeur.

Social Media
Zorg dat je Rebirth Festival volgt via Twitter #REBIRTH2013, Facebook, Soundcloud en zet het feest in je Partyflock-agenda.

Rebirth Festival presenteert: Crazy Sunday
Rebirth Festival vier je dit jaar twee dagen, met dit jaar een nieuwe invulling van het zondag programma: Rebirth Festival 2013 Rebirth Festival - Crazy Sunday.
Op deze dag zal vanaf 18.00 de Crazy Sunday zal losbarsten met acts als: Charly Lownoise & Mental Theo, Yellow Claw, Mr. Polska, The Partysquad, De Kraaien en meer!
Voor €16,50 ben jij erbij, kaarten zijn verkrijgbaar via rebirth-festival.nl/tickets en de voorverkoopadressen De Michel en Den Bartel.
­[img width=400]https://partyflock.nl/images/party/244096_original_311664.jpg[/img]

Rebirth Festival: You know where your summer begins!

17 opmerkingen

Verassende en in mijn ogen niet helemaal goede timetable.­ Al boeit de timetable me nooit zoveel, vermaak me altijd wel!
Uitspraak van Thijs_t op maandag 22 april 2013 om 09:34:
niet helemaal goede timetable

Juist wel; opbouwen naar hard, stapje terug om weer op te bouwen naar vol gas. (y)
Uitspraak van Thijs_t op maandag 22 april 2013 om 09:34:
Verassende

Snel, blussen! :P
Ik moet zeggen, creatieve time table, zeker gemaakt toen iemand zaterdag avond iets te diep in het glaasje keek en dacht laat ik eens iets grappigs doen ?...­
actief
2tickets over hier, normale prijs.­ pb
Tomba!
Werkzaam bij ITSOTC Events
Op Alpha Twins vs Digital Punk in het midden van de avond na, is deze time table toch meer dan logisch? Gekeken naar opbouwen van melodieuze hardstyle tot het hardere beukwerk?
verwijderd
Uitspraak van Tomba! op maandag 22 april 2013 om 15:39:
Op Alpha Twins vs Digital Punk in het midden van de avond na, is deze time table toch meer dan logisch? Gekeken naar opbouwen van melodieuze hardstyle tot het hardere beukwerk?

Precies, hoogstens dat ze alpha twins vs digital punk met d-block en stefan hadden moet om draaien maar voor de rest zit er prima opbouw in met vanaf 21:30 ruimte voor het stevigere beuk werk. Hopelijk draait E-force een beetje zoals op Qapital :)
2 tickets over voor dit festijn, interesse graag een belletje 06-21116810

30 Euro per stuk !

grtz

Erik
Van mij hadden Da Tweekaz en Josh &­ Wesz best wat later mogen beginnen!
Uitspraak van verwijderd op maandag 22 april 2013 om 19:35:
Hopelijk draait E-force een beetje zoals op Qapital :)

:yes:
4 kaarten te koop.­ 2 vip en 2 normale.­ Ik kan ze opsturen maar ze zijn ook thuis op te halen.­
Donny //
Werkzaam bij Sound Shock, Xevents
Artiest Deazel
Helaas moet ik mn grote held eforce missen...

eerst even smiddags hier kijken en dan door naar Hardshock :) Druk daggie !!
Volgend jaar vast wel aanwezig
Opzoek naar een kaartje voor Rebirth! Laat even weten in privé bericht hoe en wat..­ bedankt alvast!
Zou leuk zijn als de "­klik hier voor meer informatie over de borg/kluisjes"­ ook daadwerkelijk ergens naar toe leidde..­
verwijderd
Uitspraak van Happy-Feet op vrijdag 26 april 2013 om 10:02:
Zou leuk zijn als de "­klik hier voor meer informatie over de borg/kluisjes"­ ook daadwerkelijk ergens naar toe leidde..­

http://www.rebirth-festival.nl/kluisjes/
lekker after movie zeg, potverdomme volgende keer maar eens meepakken lijkt me zo :)