Partyflock
 
­ Nederland

De enige echte Luilakrave van Nederland is terug

gepubliceerd door , op
Luilak Rave
13 maart 2013
Voor de Haarlemse en Noord-Hollandse partyfreaks betekende Luilak in de jaren negentig een nacht los gaan totdat de zon weer opkwam. Tijdens de historische Luilakraves in de Beijneshal tegenover het station van Haarlem kwamen elke editie zo'n 3000 Luilakravers bij elkaar die elke editie stampten tot in de vroege ochtend. De eerste Luilakrave werd gehouden in 1990 dit hield stand tot dat de gemeente Haarlem in 1996 de stekker eruit trok om verschillende redenen en verleende tot aan afgelopen jaar geen vergunning meer voor de legendarische Luilak rave. Nu, zestien jaar later, wordt dan toch de traditie hersteld en komt er voor velen een wens uit om eindelijk eens de enige echt Luilak rave van Nederland te bezoeken.

Op vrijdag 17 mei 2013 zal er op het station plein in de Beijneshal vanaf 22:00 weer oldschool geraved kunnen worden. Traditioneel ook met de artiest die de eerste edities nog solo draaide. Vox, een Haarlemse dj in hart en nieren die met een aantal prominenten tevens ook de enige artiest is die op alle Luilak raves zijn uitmuntende mixkwaliteiten ten gehore bracht, zal als een rode draad geheel door deze nacht lopen met een selectie artiesten die hun sporen inmiddels allang verdiend hebben. Zo zal Pavo de Haarlemse koning van de hardstyle, Vox ondersteunen op zijn avond in de Haarlemse sporthal. Maar het blijft niet alleen bij de twee ras echte Haarlems geboren en getogen artiesten. Met extra support van niemand minder dan The Darkraver, Gizmo, Buzz Fuzz, Raoul Coolman, Ricko en de Mystery Guest zal deze gehele line-up, je de aankomende Luilak nacht alle jaren doen vergeten waar er geen Luilak rave was.

Muzikale verwachtingen
Muzikaal gezien zal deze nacht voor jong en oud zijn een gedoseerde mix zijn van oldschool, early rave hardcore en early hardstyle.

Kaartverkoop
Om zeker te zijn van een ticket kun je kaarten bestellen bij alle Free recordshopfilialen of online kun je terecht bij koop tickets. Kaarten kosten €25 en zijn maar beperkt beschikbaar.

3 opmerkingen

Yieha ... Vet zin in. !!!
Vandaag hebben we een heerlijke dag gehad in de Haarlemmerhout (bevrijdingspop ) Daar kregen we regelmatig te horen dat de geruchten gaan dat we uitverkocht zijn. Dit is dus NIET waar... Vertel het verder, er zijn gewoon nog kaarten te koop via de normale verkoopkanalen. Verder was het top de partypeeps zo enthousiast te zien en horen over de enige echt LuilakRave in de Beijneshal. We hadden al zin .. Maar sinds vanmiddag weten we het helemaal dat we het ook voor jullie doen... Top!!!