Partyflock
 
­ Nederland

Laatste kaartjes voor Edit 2013 in de verkoop

gepubliceerd door , op
Edit Festival
4 februari 2013
Met nog iets meer dan vijf weken te gaan zijn de hostingpartijen en organisatie van Edit Festival hard in de weer om de tweede editie op zaterdag 25 mei tot een nog groter succes te maken dan het debuut vorig jaar. Opvallend is dat het festival dit jaar vier stages kent die elk een stuk imposanter en grootser zullen zijn dan vorig jaar. Hoewel elke stage een eigen identiteit zal hebben, zullen zij uiteraard worden voorzien van een hemels Function One; L'Acoustics en DB Technology geluidssystemen. Top geluid dus wederom dit jaar!

Het is te merken dat er wordt uitgekeken naar het festival. De kaartjesautomaat draait op volle toeren en is inmiddels bijna aan zijn eind: 90% van de kaartjes is reeds over de toonbank gevlogen. Er wordt verwacht dat de resterende 10% van de kaartjes in de voorverkoop zullen worden uitverkocht. Kaartjes zijn verkrijgbaar voor € 27,50 (ex fee) via de website www.editfestival.com en koop tickets.

Hoewel het terrein dit jaar iets groter is, zal het festival absoluut minstens zo intiem en gemoedelijk als vorig jaar zijn. Er wordt uiterst veel aandacht besteedt aan de totaalbeleving. Naast de aanwezigheid van louter liefhebbers, kwaliteitstechno en ander elektronisch genot, verrassende creatieve deco, smaakvolle catering en ander vermaak, vind je natuurlijk ook de praktische zaken als kluisjes, parkeerruimte en meer dan ruim voldoende toiletten.

Op het moment wordt tevens gewerkt aan een interactieve Edit app. Hou vooral de website in de gaten voor deze app en overig nieuws. Je bent ook van harte welkom op de website als je je wilt aanmelden als vrijwilliger voor het festival. Meer informatie hierover lees je op www.editfestival.com.

Stay tuned en tot 25 mei!

1 opmerking