Partyflock
 
­ Nederland

Gerd, Goldfox en Cursed P bij The Warehouse Party

gepubliceerd door , op
The Warehouse Party
17 april 2013
Soms moet je niet omkijken en op je gevoel af gaan. Je ontdekt een held en wil dit delen met je publiek. Dat is waar The Warehouse Party sowieso al om draaide, maar deze keer in het bijzonder. Door de geweldige reacties en opkomst van de afgelopen twee edities met Presk, Chaiba, Eric Valentine, Cursed P, Offhand en Michael Johnson, is het mogelijk geworden om een man van ongekende status naar Den Bosch te halen. Dames en heren, ze hebben Gerd!

Gerd ook wel bekend als house banger NY Stomp en zijn diepere alter ego Geeman draait natuurlijk al jaren mee en is de laatste tijd alleen maar heter geworden door zijn remixen voor o.a. George Fitzgerald, Marc Romboy en natuurlijk zijn buiten proporties goede dj-set in de Boiler Room. Daarnaast runt hij zijn eigen 4Lux records en brengt hij regelmatig tracks uit op het Rotterdamse Clone Records. Dit wordt een feest!

Goldfox is een bekend gezicht in het Belgische nachtleven. Hij draaide al op Pukkelpop, Tomorrowland, het programma Switch op Studio Brussel en heeft daarnaast wel elk podium bij onze zuiderburen gehad. Daarnaast verzorgt hij de programmering van Putrock, Play Festival en Forty Five Club, welke stuk voor stuk elk jaar voor verrassingen zorgen. Goldfox zal de avond afsluiten met zijn kenmerkend ondergrondse geluid, gespeeld vanaf zijn o zo geliefde SL1200s.

Cursed P heeft als organisator steeds weer een eer hoog te houden. Talloze sets bij o.a. STRP Festival, Green Room en Solar Weekend hebben bewezen dat deze dj alles in huis heeft om een menigte in beweging te zetten. Van Chicago en New York naar Londen en Berlijn, zijn sets overschrijden alle grenzen van house en techno.

Little Globe Records presents: The Warehouse Party vindt plaats op vrijdag 26 april in P79 te s-Hertogenbosch. De entree bedraagt een schappelijke €5,- en je danst door tot 04:30u.