Partyflock
 
­ Nederland

Royale keert terug in TV Studio's Aalsmeer

gepubliceerd door , op
Royale
26 maart 2013
FeestRoyale · 2nd edition
Datumzaterdag 20 april 2013
LocatieLiberty
Na twee jaar wachten is het eindelijk weer zover, het meest spectaculaire clubevenement van de omgeving is terug: op 20 april opent Club Liberty haar deuren voor Royale! Dit betekent opnieuw een fantastische line-up in de mooie Liberty zaal van de TV Studio's in Aalsmeer.

Geen vierkant zwart hok, maar een prachtig aangeklede zaal waar je je een beetje in New York waant. Met internationale artiesten als Sidney Samson (bekend van de hit 'Riverside'), Martin Garrix (bekend van de hit 'Torrent' samen met Sidney Samson) en The Flexican (bekend van de hit 'Bumaye' met Major Lazer) moet ook de tweede editie van Royale een onvergetelijk feest worden.

Naast de internationale artiesten staan er ook opkomende lokale artiesten op de line-up. Kees Pijnenburg, Darryl Dwight, Nista en Andrew Worth zullen het publiek bewijzen dat ook zij in staat zijn alle voetjes van de vloer te krijgen.

Er worden niet alleen reguliere, maar ook VIP tickets verkocht. Voor de VIP's is er een speciale entree beschikbaar. Ook hebben zij toegang tot de luxe VIP lounge, die is geplaatst boven de Liberty zaal met uitzicht over de dansvloer. Je hoeft dus geen moment te missen!

Wil je meer? Dat kan! Het is namelijk mogelijk je eigen tafel te bestellen. Na binnenkomst wordt je opgehaald door de VIP-manager die je naar de tafel begeleid. Daar wacht een lekkere fles champagne op je om de avond in stijl te beginnen. Een tafel kost €250,- voor 5 personen.

Door naar Royale te komen doe je niet alleen jezelf een plezier, maar ook Stichting KiKa. Royale steunt KiKa namelijk met de bouw van het Prinses Máxima Centrum. Het centrum moet ervoor gaan zorgen dat de kans op genezing van kinderkanker wordt verhoogd van 75 naar maar liefst 95 procent. Meer informatie hierover is te vinden op kikabouw.nl

Mocht je van plan zijn met het openbaar vervoer te komen is misschien de pendeldienst interessant. Deze rijdt van 3:00 tot 6:00 uur via Uithoorn busstation naar halte Dukaton in Mijdrecht.

Toegangskaarten kosten €15,- in de voorverkoop, en €40,- voor VIP. De tickets zijn via koop tickets, de website Royale-Event.nl te verkrijgen of via de Primera. Let op: de vorige editie was van te voren uitverkocht dus wees er snel bij!