Partyflock

Club r_AW is terug

 

Club r_AW is terug

gepubliceerd door , op
Na een lange winterslaap is het tijd voor een 'Rude Awakening'! Op 20 april staat er eindelijk weer een Club r_AW op het programma in de P60, Amstelveen. Een nieuwe editie vraagt ook om frisse impulsen en The Third Movement denkt daar met deze line-up meer dan aan te voldoen.

Vanuit Lissabon wordt de talentvolle Portugees C-Netik ingevlogen om zijn debuut op Nederlandse bodem te maken. Met releases op Yellow-Stripe en Prspct kan hij al rekenen op support van gerenommeerde namen in het industrial en crossbreed circuit.

Matt Green en Tripped bundelden recentelijk hun krachten en dit resulteerde in een klapper van een EP op het The Third Movement label. Ongetwijfeld zal deze Belgisch-Britse combinatie diverse tracks van de 'The Got Steel' EP ten gehore brengen tijdens deze avond.

Met de aanwezigheid van ook Igneon System en Sandy Warez lijkt het er op dat een ware Belgische enclave de P60 zal betreden. Beiden zijn bij onze Zuiderburen mateloos populair en maken ook buiten de landsgrenzen al geruime tijd furore. Tijdens hun sets zullen zij dit ongetwijfeld onderstrepen.

Een naam die in het verleden nog met enige regelmaat terug te vinden was op de line-up zal de warm-up verzorgen. De Club r_AW-gangers die al langer meegaan weten dat Husz dit op het lijf geschreven is.

Rude Awakening besteedde de afgelopen maanden veel tijd in de studio. Wij verwachten dan ook veel nieuw werk te horen tijdens zijn set. Zeker iets om ook naar uit te kijken dus!

Kaarten zijn nog online verkrijgbaar via Paylogic.

12 opmerkingen

Eindelijk weer eens aanwezig! ...­ Hobbelen!
Ziet er goed uit, as usual.­
De plicht roept weer!
Ik ga mijn plicht helaas weer ontlopen :(