Partyflock
 
­

Grote opening (raw) hardstyle-club aanstaande vrijdag

anoniem gepubliceerd op
flyer Staalhard
FeestEternity · Grand opening
Datumvrijdag 12 april 2013
LocatieDesire
FeestStaalhard · Energetic Hardcore
Datumzaterdag 25 mei 2013
LocatieStadsfeestzaal Aarschot Site
Aanstaande vrijdag, 12 april, is het zover: de grote opening van Belgiës enige discotheek die (raw) hardstyle programmeert. Discotheek Desire is stijlvol en ligt in het noorden van België namelijk te Vosselaar (Turnhout). Komende vanaf Tilburg ben je er met de wagen in twintig minuutjes en met OV is het ook makkelijk te bereiken (bus naar Turnhout van daaruit bus 410 richting Antwerpen nemen. Na 5 minuutjes bereik je de bestemming al).

De line-up voor de kick off bestaat uit:
Musicfocker
D-Factor
Unsenses
Cold Case
Twin System

Verwacht dus een avond vol met (raw) hardstyle knallers. Er is een Happy Hour voorzien van 22.00-00.00u en dames hebben gratis toegang tot 23.00u. Join and spread the word!

Kroatië

Ook het volgende event dat verzorgd wordt door Creative Events is er eentje om naar uit te kijken. Zaterdag 25 mei is het alweer tijd voor de derdede editie van Staalhard. Ze hebben nu voor een andere locatie gekozen, eentje die beter afgesteld is om ook per OV makkelijk te bereiken (met de wagen ook uiteraard, 1000 gratis parkeerplaatsen).

Staalhard - Energetic Hardcore vindt plaats in de Stadsfeestzaal te Stadsfeestzaal Aarschot van 21.00-07.00u. De early bird actie (gelimiteerd) start maandag 14 april om 10:00. De eigenlijke voorverkoop start zaterdag 27 april om 10:00.
Early Bird:10€(ex fee)
Voorverkoop:14€(ex fee)

Voor de complete line-up, check je event in de agenda.

3 opmerkingen

(Turnhout)

Oppassen dat ze tijdens het hakken/stampen je kop niet raken :|
Uitspraak van Pepsi. op dinsdag 9 april 2013 om 12:31:
(Turnhout)
Oppassen dat ze tijdens het hakken/stampen je kop niet raken :|

hehe dat was ook wat ik dacht
Desire... Een stijlvolle discotheek.. Met een trieste baas/beveiliging;) En je jas word er ook nog is gestolen.. En betalen? pff.. stijlvol man(Y)
laatste aanpassing