Partyflock
 
­ Nederland

Festivalbezoekers hebben inbreng met MBFH500

gepubliceerd door , op
Vanaf nu bepaalt niet alleen de evenementenorganisatie, maar ook de bezoeker. MBFH, de organisatie van Beat the Bridge, pakt het met de MBFH500 anders aan en luistert naar de bezoeker. Wil jij deel uitmaken van deze selecte groep? Meld je dan aan op www.mbfh500.nl en denk mee over de hardstyle-evenementen van MBFH. MBFH wil mét de festivalbezoeker een festival organiseren. Met de input van 500 mensen wil het hardstyle evenementenbureau haar evenementen steeds verder verbeteren. Voor die input worden de leden natuurlijk beloond.

MBFH500-leden krijgen een dag voor de start van de voorverkoop al kans om kaarten te kopen. Zij krijgen regelmatig kortingen op tickets, merchandise en verschillende faciliteiten op de evenementen van MBFH. Het is mogelijk om je op te geven voor het op- en afbouwteam van de evenementen. Daarnaast kunnen de leden meedoen aan leuke acties voor en tijdens de evenementen en krijgen zij exclusieve nieuwtjes en een kijkje achter de schermen.

Adaro After Midnight Beat the Bridge Q-Night afterparty
Het eerste evenement, waar MBFH500-leden voordeel krijgen, is Adaro After Midnight Beat the Bridge Q-Night afterparty. Leden krijgen op 6 april de kans om tickets te kopen. De normale presale start zaterdag 7 april om 12.00 op www.beatthebidge.nl. Wanneer Beat the Bridge op 29 april eindigt om 00:00 uur, start in discotheek Platinum op de Korenmarkt Adaro After Midnight Beat the Bridge Q-Night afterparty.
Het feest barst los met Phuture Noize. Na dit hardstyle-duo is het tijd voor twee uur Adaro, raw hardstyle zoals het bedoeld is! Na een hele avond en nacht hardstyle in Arnhem, houdt Coarsection je de laatste 1,5 uur zeker nog wel even wakker!

BTB Q-Night
Beat the Bridge was met 8000 tickets binnen twee dagen uitverkocht. Voor Beat the Bridge zijn er nog tickets beschikbaar, maar ook hier is al meer dan helft van de tickets verkocht. Dit wil niet zeggen dat de line-up van Beat the Bridge minder goed is. Integendeel, op de nacht staat de top van hardstyle scene met namen als: Frequencerz, Endymion, Chain Reaction, Wildstylez en Wasted Penguinz.

Deze artiesten zijn verdeeld over twee stages. Op het festivalterrein zijn er dit jaar de Bridge Stage en de Factory Stage. De Factory Stage staat op het Coberco-terrein, naast de oude Coberco-Fabriek, waar ruimte is voor raw Hardstyle. De Bridge Stage is zoals de voorgaande jaren onder de John Frostbrug. Dit jaar zal deze stage 38 meter breed zijn met een spectaculaire licht-, led- en lasershow. Voor de complete line-up kijk je op: www.beatthebridge.nl.

5 opmerkingen

Meteen aangemeld, leuk dit soort initiatieven!
top van de hardstyle scene met namen als endymion..
heb me aangemeld, ben benieuwd wat ze met de inbreng gaan doen
Uitspraak van Vincent1804 op maandag 8 april 2013 om 13:52:
top van de hardstyle scene met namen als endymion..


die staan tegenwoordig ook meer op een hardstyle stage dan een hardcore stage hahah